Wat biedt Aktief Overijssel?

Bij Aktief Overijssel ben je er echt even heerlijk tussenuit. Aktief Overijssel heeft niet alleen sfeervolle dag- en/of avondprogramma's. Je kunt bij ons ook terecht als je een kano, een mountainbike of  een step wilt huren. Veel van de meest populaire activiteiten hebben wij  al voor je samengesteld in een programma. Zo ben je van een succesvol programma verzekerd.  Maar je kunt natuurlijk allerlei varianten kiezen of zelfs je hele programma zelf samenstellen uit ons enorme assortiment. Bij Aktief Overijssel is namelijk alles mogelijk. En met onze horeca-faciliteit heb je alles onder één dak.

Aktief Overijssel ligt in het buitengebied van Hellendoorn, in een mooie, natuurlijke omgeving. Logisch dat veel van onze programma's in de vrije natuur zijn. Maar omdat het niet altijd zomer is, hebben wij meerdere zalen waar je ook hele leuke of gezellige programma's kunt houden als het buiten niet aantrekkelijk is. In onze zalen kunnen wij meer dan 300 bezoekers vermaken, dus ruimte genoeg. Beleef het bij Aktief Overijssel ! Dé plek voor een gezellig dagje uit in Hellendoorn.

Gezicht op de natuur van Hancate

Aktief Overijssel is.....Beleven!

 Het activiteitenpark, gelegen aan het riviertje de Regge en aan de voet van de Sallandse Heuvelrug, biedt een compleet product van zeer goede kwaliteit. Je kunt kiezen uit tal van activiteiten, van complete arrangementen tot een uurtje sportief bezig zijn. Naast mogelijkheden als steppen, fietsen en kano varen in de schitterende omgeving, beschikt Aktief Overijssel over een eigen buitenterrein met golf- en midgetgolfbanen, quadbehendigheids- en quadrace banen, een stormbaan, een zeephelling, klimtoren, speeltuin, kinderboerderij en nog veel meer.

Aktief Overijssel is.....Smaakvol genieten!

De gezellige (feest) zalen en terrassen verhogen het samenzijn en daar kun je terecht voor al de drank- en maaltijdbuffetten.Koude of warme buffetten of in combinatie, barbecue, lunchbuffet of stamppot buffet, voor allerlei vragen zijn allerlei mogelijkheden denkbaar. Inmiddels zijn onze vaste bezoekers al langer op de hoogte van de geweldige kwaliteit van onze buffetten. Wij krijgen vaak complimenten en bezoekers komen graag nog weer eens terug. Kijk, daar zijn wij best wel een beetje trots op. Kom ook naar Aktief Overijssel en geniet van een compleet verzorgd dagje of avondje uit!

Aktief Overijssel is....Samen uit en Samen thuis!

In veel gevallen is een dagje uit extra geslaagd als ook de reis al in het programma is opgenomen. Wij hebben een luxe touringcar waarin 77 personen kunnen worden opgehaald en weer thuisgebracht. En dat voor een prijs die in combinatie met een programma heel aantrekkelijk is. Bereken zelf de kosten en ontdek dat zelf rijden niet altijd goedkoper en zeker niet gezelliger is. Trouwens, in overleg kan je onze touringcar met chauffeur ook afzonderlijk inhuren.

Aktief Overijssel, Beleef het!

Het juiste adres voor uw zinderende personeelsfeest, uitdagende team uitje, knotsgekke vrijgezellenfeest, de beste familie dag, een uitje met uw vereniging en het meest leuke schoolreisje!