Image Alt

ATB-tocht

25.00 p.p. vanaf 2 personen

Mountainbiken in een schitterende omgeving!

Bij Aktief Overijssel in Hellendoorn bieden wij een zeer uitgebreid aanbod van sportieve en recreatieve activiteiten. Actief en sportief aan de slag? Ga de ATB op! Fiets een afwisselende tocht op de Hellendoornse Berg.

Voordat u de ATB op gaat:

Voor u aan dit sportieve avontuur begint, krijgt u de nodige instructies over de uitstekende TREK mountainbikes. Zo krijgt u informatie over het remmen, schakelen en verschillende technieken. Daarnaast ontvangt u van ons een helm (verplicht) en de adembenemende tocht kan beginnen.

De route

In het noordelijke deel van de Sallandse Heuvelrug, op de Hellendoornse Berg, is een circa 18 kilometer lange ATB-route uitgezet. De route wordt met zwarte bordjes aangegeven. Fietst u liever op de Lemelerberg? Ook hier is een fantastische route met bewegwijzering uitgezet, aan u de keuze!

Meer weten? Bel 0572-330 926 voor vragen, reserveringen en meer. Wij zijn op alle dagen bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur. Liever contact per mail? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.