Arrangementen

Waar kun je lekker actief zijn én gezellig eten? Waar is alles mogelijk zonder dat iets moet? Waar blijft het spelelement leuk en wordt ieder feest top? Bij Aktief-Overijssel in Hancate bij Hellendoorn.

Een dagje, middag of avond eens wat anders? Boek het bij  Aktief Overijssel, aan de oevers van De Regge, tussen vier Sallandse heuvels in Hancate bij Hellendoorn.

Arrangementen

Vier je feest bij Aktief Overijssel!

Iedereen heeft wel wat te vieren. Je 12,5 jarig huwelijk, een verjaardag, 25 jaar aan de zaak of gewoon een leuk samenzijn met vrienden. Wat de aanleiding ook is, vier je volgende feestje bij Aktief Overijssel. Want bij Aktief Overijssel kan alles, mag alles en doen we alles om van je feestje een onvergetelijke happening te maken.

Met een groep vrienden lekker actief De Regge afpeddelen, weer lekker warm worden aan de toog om daarna op het buffet aan te vallen. Dan kies je voor kanoën, borrelen en daarna uitgebreid eten. ’t Is maar een suggestie. Je kunt ook quadrijden, de zeephelling bestormen of hooivorkdarten. En dan vergeten we nog kokosnoot kegelen, blaaspijpschieten, de stormbaan nemen of cross-country fietsen. En voor wie meer van ontspanning dan van inspanning houdt, hebben we gokken, zingen, quizzen of swingen in de disco train.

Je doet het bij ons binnen in onze zalen of terras, op ons buitenterrein of in een bijzondere omgeving in de vrije natuur. De meeste activiteiten hebben hun eigen plekje op het uitgebreide activiteitenterrein van Aktief Overijssel. Maar we liggen niet voor niets aan de oevers van De Regge, we hebben vier Sallandse heuvels om ons heen en heel veel natuurschoon. Een uitdaging voor uitslovers. Een genot voor natuurliefhebbers. Een oase voor rustzoekers. Met als vertrouwde uitvalsbasis, Aktief Overijssel in Hancate bij Hellendoorn.

Jij hebt de aanleiding, wij het bijpassende feest!

Hierboven zie je een greep uit ons aanbod Feesten en Arrangementen. Maar er kan nog veel meer. Wat allemaal? Veel te veel om op te noemen. Bijna alles is met alles te combineren. Inclusief speciale dieetwensen, lunch- en dinerarrangementen en onze eigen haal- en brengservice met de Aktief Overijssel touringcar.

Voordat je een definitieve keuze gaat maken, ook nog een goedbedoeld advies. Want hoewel wij veel ervaring hebben en  ieder feestje prima kunnen organiseren, is het beste feestje geslaagd als dit volgens je persoonlijke wensen is. Dus: wat wil je doen, waarom, met wie, wanneer? Dit soort vragen geven al een belangrijke richting aan jouw keuze. Wij helpen en adviseren je hierbij om tot jouw beste keuze te komen. Dit kan heel praktisch zijn, zoals het feestje wat eerder of juist later te beginnen, een wjiziging in volgorde of onderdeel en dergelijke. Veel maatwerk verhoogt het plezier en hoeft vaak niet eens veel moeite op te leveren.

Bel voor alle mogelijkheden met Aktief Overijssel 0572 – 330 926.