Zomerse survival

Zomerse survival

Hoe overleef je deze zomer?

Je hebt mensen die overwinteren in Spanje of Portugal. Maar daar wil je toch de zomer niet overleven. Dat doe je bij Aktief Overijssel, met de Zomer Survival.
Ook dit jaar organiseert Aktief Overijssel weer de Zomer Survival. Vier knotsgekke activiteiten tegen een speciaal zomers prijsje. Je bent gek als je meedoet en nog gekker om weg te blijven. Je hebt nergens zo’n leuke middag voor maar € 17,50 p.p. (In juli en augustus € 15,00).
Je bent lekker 3 uur bezig. Je kunt de Zomer Survival uitbreiden met een lunch, barbecue of buffet. Vraag naar de vele mogelijkheden.

Steppen

Er wordt een mooie ronde gemaakt van ongeveer vijf kilometer door bos en platteland langs het riviertje de Regge. Je zult versteld staan wat het betekent om weer eens op dit vervoermiddel uit uw jeugd te staan en zo de groene omgeving te verkennen. Een sportieve activiteit voor familie, kinderfeestje en personeelsuitje.

Alternatief voor steppen:

Fietstreinen

Een topper van Aktief Overijssel.
Het is een soort van 'zwaan-kleef-aan', maar dan met fietsen. Vanaf 2 tot 62 personen koppelen we de fietsen aan elkaar tot één grote fietstrein. Het zijn 2-persoons fietsen die niet kunnen omvallen en omdat ze gekoppeld zijn, kun je het trappen ook aan iemand anders overlaten. Zo heb je alle tijd om de schitterende omgeving te zien. De rivier de Regge, de mooie weilanden, de bossen en de heuvels.
De eerste stuurt en houdt de route vast, de rest volgt automatisch.

Kanovaren

Pak een kano of kajak en probeer het droog te houden. Je ziet in ieder geval de wereld vanuit een heel ander perspectief, vanaf het water. De Regge is een schitterend riviertje dus dat wordt genieten.

Zeephelling

Er af gaat vanzelf, maar erop… dat lukt alleen de allerbeste!
Lach eens om de afgang van een ander, de mislukte pogingen om overeind te blijven, laat staan de helling op te komen. Dat gebeurt allemaal op de zeephelling.
Men neme een flinke helling, veel water en twee touwen. En je hebt een recept voor de beste lachbui die je in jaren hebt beleefd. Want of je nu de familie omlaag ziet glijden, je vriendengroep ziet ploeteren of de collega’s van de boekhouding onderuit ziet gaan. Het is altijd leuk, beregezellig en vooral uiterst amusant om te zien.
En als je dan eindelijk boven bent, glij je toch gewoon weer omlaag voor de volgende poging.

vanaf 20 personen

Prijs: € 17.50 p.p.

Bel Aktief Overijssel 0572-330 926 voor informatie / reservering of vul het onderstaand formulier in.

Vraag meer informatie

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Graag informatie over:


Naam feest / arrangement
Aantal personen
Opmerkingen
Vraag: 5-2 =