Actief-uitdaging

Actief-uitdaging

Binnenzitters worden buitenwerkers

Eindelijk een personeelsfeestje dat energie geeft. Hoofdthema is lekker actief met elkaar bezig zijn. Afhankelijk van het seizoen gebeurt dat buiten en/of binnen.

De groep wordt in teams ingedeeld die elk de geselecteerde activiteiten doen. Het gaat natuurlijk om de eindscore. Maar daarnaast vooral om elkaar in andere situaties, beter te leren kennen. Wie normaal de koffie meeneemt, moet nu het touw goed aangeven. En als knopen doorhakken je specialisme is, is knopen leggen toch weer iets heel anders. Maar teams die met een zelfgebouwd vlot De Regge trotseren, kunnen veel meer aan. Meerwaarde die je gelijk de volgende werkdag gaat merken.

Quadrijden

Een stoere activiteit met kansen voor ex-Dafrijders!

Quadrijden is stoer, enerverend, leuk en… iedereen kan het. Je hoeft niet te schakelen (dus Daf-rijders?). Er zijn geen bijzondere verrichtingen, geen bochtje achteruit en inparkeren doen wij aan het einde van de race. Dus vol gas vooruit!

Quadrijden is ideaal voor bedrijfsfeestjes. Je ziet zo wie al 25 jaar schadevrij rijdt en waar de blutsen in bestelbus nummer 4 toch van komen. De rijstijl van de buitendienst wordt natuurlijk extra kritisch bekeken.
Handig om te weten
    •    Voor deze activiteit is de minimale leeftijd van 16 jaar vereist
    •    Alle ritten staan altijd en continu onder begeleiding van een ervaren instructeur/wedstrijdleider
    •    het circuit is een veilig en goed afgeschermd parcours
    •    de bijgeleverde helm is verplicht, overalls ter bescherming van de kleding zijn beschikbaar
    •    Quadrijden is top, met 0% alcohol op

Kanovaren

Met het hele personeel de boot in!

Aktief Overijssel is gelegen aan het Overijssels kanaal, met De Regge op 500 meter afstand. Bij elke bocht waant u zich in een nieuwe wereld. Het is een prachtig natuurgebied waar de Regge zich met haar vele bochten doorheen kronkelt.
Kies een Canadese kano of kajak en beleef plezier op het water.
Een kano wordt bestuurd met een enkelbladige peddel of steekpeddel, een kajak met een dubbelbladige peddel. Een ander verschil is dat het dek van de kano open is terwijl het dek van de kajak, behalve de zitopening, helemaal gesloten is. De Canadese kano is zeer stabiel en uitermate geschikt voor beginners. De kajak is minder stabiel en echt iets voor de actieve kanovaarder. De kajak is snel en wendbaar in het water. Spatzeilen zijn gratis beschikbaar, evenals zwemvesten en waterdichte tonnetjes voor proviand en waardevolle goederen.

Fietstrein

Je kunt nooit vallen en wel smokkelen met meetrappen.

Benieuwd wie er veel te kwiek afstapt!
Het is een soort van 'zwaan-kleef-aan', maar dan met fietsen. Het zijn 2-persoons fietsen die niet kunnen omvallen en omdat ze gekoppeld zijn, kun je het trappen ook aan iemand anders overlaten. Een fietstrein kan wel tot 62 personen groot zijn. Zo heb je alle tijd om de schitterende omgeving te zien. De rivier de Regge, de mooie weilanden, de bossen en de heuvels.

4 uur durend drankbuffet
  • Uitbreiding of inkorting van het programma in overleg
  • Inclusief: activiteiten, uitgebreide lunch en buffet/barbecue met drankenbuffet.
  • Koffie/thee en kleine hapjes.

Haal- en brengservice tot 50 personen vanaf € 200,- per gezelschap.

 

vanaf 20 personen

Prijs: € 69.95 p.p.

van 75 personen, € 64.95 p.p.
van 100 personen, € 59.95 p.p.

Bel Aktief Overijssel 0572-330 926 voor informatie / reservering of vul het onderstaand formulier in.

Vraag meer informatie

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Graag informatie over:


Naam feest / arrangement
Aantal personen
Opmerkingen
Vraag: 1+3 =