Geen heidag maar een hoi dag

Geen heidag maar een hoi dag

Verandering van spijs doet eten, maar je kunt ook overdrijven. Steeds meer bedrijven weten dat “out of the box” denken beter gaat in een andere omgeving. Maar die eeuwige hei…. Denk dan ook eens out of the box. Bij Aktief Overijssel wisselen we de seminars en de peptalk af met leuke activiteiten. Samen de boot in… en ook weer samen aankomen. De gestaalde zenuwen testen op de quadbaan of voor je handicap uitkomen bij de 18 holes midgetgolf. Deze activiteiten larderen we tussen de verschillende plenaire sessies die in de verschillende zalen kunnen plaatsvinden (maar die mag je ook overslaan).

Activiteiten

Midgetgolf

Lekker een balletje slaan zonder greenfee.
Midgetgolf is een activiteit waaraan iedereen kan meedoen. Leef je lekker uit op de18-holes midgetgolfbaan van Aktief Overijssel.
Ga voor Hole in One!
Het gaat om het aantal slagen dat je per baan nodig hebt. Wie de minste slagen haalt, is de winnaar. Maar dan heeft iedereen wel een fantastische tijd buiten gehad.

Quad rijden

Een stoere activiteit met kansen voor ex-Dafrijders!

Quadrijden is stoer, enerverend, leuk en… iedereen kan het. Je hoeft niet te schakelen (dus Daf-rijders?). Er zijn geen bijzondere verrichtingen, geen bochtje achteruit en inparkeren doen wij aan het einde van de race. Dus vol gas vooruit!
Quadrijden is ideaal voor bedrijfsfeestjes. Je ziet zo wie al 25 jaar schadevrij rijdt en waar de blutsen in bestelbus nummer 4 toch van komen. De rijstijl van de buitendienst wordt natuurlijk extra kritisch bekeken.

Handig om te weten

    •    Voor deze activiteit is de minimale leeftijd van 16 jaar vereist
    •    Alle ritten staan altijd en continu onder begeleiding van een ervaren instructeur/wedstrijdleider
    •    het circuit is een veilig en goed afgeschermd parcours
    •    de bijgeleverde helm is verplicht, overalls ter bescherming van de kleding zijn beschikbaar
    •    Quadrijden is top, met 0% alcohol op

Kanovaren

Met het hele personeel de boot in!

Aktief Overijssel is gelegen aan het Overijssels kanaal, met De Regge op 500 meter afstand. Bij elke bocht waant u zich in een nieuwe wereld. Het is een prachtig natuurgebied waar de Regge zich met haar vele bochten doorheen kronkelt.
Kies een Canadese kano of kajak en beleef plezier op het water. Een kano wordt bestuurd met een enkelbladige peddel of steekpeddel, een kajak met een dubbelbladige peddel. Een ander verschil is dat het dek van de kano open is terwijl het dek van de kajak behalve de zitopening, helemaal gesloten is. De Canadese kano is zeer stabiel en uitermate geschikt voor beginners. De kajak is minder stabiel en echt iets voor de actieve kanovaarder. De kajak is snel en wendbaar in het water. Spatzeilen zijn gratis beschikbaar, evenals zwemvesten en waterdichte tonnetjes voor proviand en waardevolle goederen.

 

Inclusief: 3 activiteiten, uitgebreide lunch en gebruik van de zaal.

vanaf 10 personen

Prijs: € 29.95 p.p.

Bel Aktief Overijssel 0572-330 926 voor informatie / reservering of vul het onderstaand formulier in.

Vraag meer informatie

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Graag informatie over:


Naam feest / arrangement
Aantal personen
Opmerkingen
Vraag: 3+3 =