Dagje Mooi Hellendoorn

Dagje Mooi Hellendoorn

Wat vind je tussen vier Sallandse heuvels, aan de oevers van de Regge? Het mooiste plekje om een dagje Hellendoorn te starten; Aktief Overijssel! Er is veel moois te zien en van alles te doen op zo’n dagje.

    •    11.00    Ontvangst met koffie en krentenwegge
    •    11.30    Tocht per fietstrein
    •    13.00    Lunchbuffet
    •    14.00    Criquet
    •    15.00    Valkeniershow
    •    16.00    Midgetgolf
    •    17.00    Barbecue de luxe of Buffet de luxe
    •    19.00    verwachte eindtijd

De activiteiten op een rijtje:

Fietstrein

Een topper van Aktief Overijssel.
Het is een soort van 'zwaan-kleef-aan', maar dan met fietsen. Vanaf 2 tot 62 personen koppelen we de fietsen aan elkaar tot één grote fietstrein. Het zijn 2-persoons fietsen die niet kunnen omvallen en omdat ze gekoppeld zijn, kun je het trappen ook aan iemand anders overlaten. Zo heb je alle tijd om de schitterende omgeving te zien. De rivier de Regge, de mooie weilanden, de bossen en de heuvels.
De eerste stuurt en houdt de route vast, de rest volgt automatisch.

Croquet

Je kunt er haringen mee in, en pieren uit de grond slaan. Maar bij Aktief Overijssel gebruiken we de houten hamers om croquet mee te spelen, ons nieuwe spel.
Croquet speel je met de hele familie, want de inspanning is gering en de snelheid ook. Daarom speelden vroegen ook de dames het, in het lang. Er komt wel behendigheid bij kijken en balinzicht. Bij croquet is het de bedoeling om in zo weinig mogelijk slagen de houten bal met een houten hamer, door de hoepeltjes te slaan en weer terug.

Valkeniersshow

Probeer dit niet met blote handen!!
Een boeiende samenwerking tussen mens en roofvogel. Dat is het valkenieren, wat niet alleen gebeurt met valken, maar ook met uilen en de witkop zeearend. Door een goede training weten de valkenier en de vogel precies wat ze aan elkaar hebben.
Vroeger werden de roofvogels ingezet voor de jacht. Nu is het vooral een sport. Concentratie en instructie zorgen ervoor dat de roofvogel altijd weer terug komt. Op de handschoen, want je blijft graag uit z’n klauwen.

Midgetgolf

Lekker een balletje slaan zonder greenfee.
Midgetgolf is een activiteit waaraan iedereen kan meedoen. Groot en klein, jong en oud. Zowel kleine als grotere groepen zijn snel een anderhalf uur zoet op de 18-holes midgetgolfbaan van Aktief Overijssel.
Ga voor Hole in One!
Het gaat om het aantal slagen dat je per baan nodig hebt. Wie de minste slagen haalt, is de winnaar. Maar dan heeft iedereen wel een fantastische tijd buiten gehad.

Vanaf 20 personen
Prijs € 69,50 p.p. (kids € 35,00)

Extra mogelijk:

Koud/warm buffet compleet: meerprijs:  € 7,50 p.p.
Drankenbuffet tijdens eten (17.00 -19.00) € 10,- p.p. Liever de gehele dag vrij & onbeperkt drinken? dat kan voor €20,00 p.p..

 

 

Prijs: € 69.50 p.p.

Bel Aktief Overijssel 0572-330 926 voor informatie / reservering of vul het onderstaand formulier in.

Vraag meer informatie

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Graag informatie over:


Naam feest / arrangement
Aantal personen
Opmerkingen
Vraag: 5-2 =