Image Alt

GPS Puzzeltocht

4.95 p.p. vanaf 10 personen 1,5 uur

Een geslaagd uitje voor uw familie, collega’s, vrienden of buren! (bijna) Iedereen kan deelnemen aan deze schitterende tocht met element van spanning en competitie. Eénmaal aangekomen bij Aktief Overijssel leggen wij eerst de activiteit uit ! De route verloopt wandelend door de natuur van het buitengebied in Hellendoorn.

Een grote groep wordt in kleinere ingedeeld en gaat vervolgens na elkaar op weg met een:

  • serie foto’s, die u aan het einde van de tocht met uw team in de juiste volgorde gaat zetten
  • vragenlijst, deze kunt u gaandeweg de route beantwoorden
  • gps-ontvanger

De instructie gaat over de route zelf, het opnemen van aanwijzingen tijdens de route en het gebruik van de GPS-ontvanger.
Ieder team wordt beoordeeld op:

  • het aantal foto’s wat juist in volgorde staat
  • het aantal goed beantwoorde vragen
  • de tijd waarin u de route heeft volbracht

Voor deze activiteit is er dus inzicht nodig om goed te kunnen aflezen, en natuurlijk een goed richtingsgevoel en samenwerking ! Zeer leuke ontspannende activiteit door de schitterende natuur van Salland !

Hoe werkt een GPS in het kort?

GPS is de afkorting van Global Positioning Systeem, een draadloos navigatiesyteem waarmee je overal op aarde uw precieze positie kunt bepalen. Een GPS-ontvanger is een toestel om satellietsignalen op te vangen. Aan de hand van deze signalen bepaalt het apparaat waar u zich precies bevindt. Het GPS-apparaat geeft aan in welke richting u looopt, wat uw snelheid is, hoe ver u van uw doel bent verwijderd en hoeveel kilometer u tot nu toe hebt gelopen. Een GPS-apparaat kan dus veel meer dan een kompas.

Geniet van al het moois dat de natuur van Salland te bieden heeft

Onze GPS Speurpuzzeltocht gaat dwars door het platteland van Salland. Genieten en proeven van de schitterende natuur van Hellendoorn, met daarbij nog eens een spannend wedstrijdelement!

TIP: Combineer de GPS Speurpuzzeltocht met andere leuke en ludieke activiteiten!

    Meer weten? Bel 0572-330 926 voor vragen, reserveringen en meer. Wij zijn op alle dagen bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur. Liever contact per mail? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.