Kanovaren

Kanovaren

Prijs verschilt max. 3 personen per kano Tijdsduur verschilt

Rivier de Regge

Aktief Overijssel is gelegen aan het Overijssels kanaal, op een afstand van 500 meter ziet u de kruising met de Regge al. Bij elke bocht waant u zich in een nieuwe wereld. Vanaf Hancate is de ooit gekanaliseerde Regge door het waterschap weer teruggebracht tot zijn oorspronkelijke waterloop. Het is een prachtig natuurgebied geworden waar de Regge nu met haar vele bochten doorheen kronkelt. Dus mocht je vanaf de aanlegsteiger bij Hancate stroomafwaarts vertrekken, zorg er dan voor dat je de waterloop rechts aanhoudt om volop te kunnen genieten.

Mogelijkheden voor kanovaren

Een uur kanovaren:                 €15,00 per kano
Een dagdeel varen (4 uur):     €27,50 per kano
Een dag varen (8 uur):             €40,00 per kano

Absolute topper: Kano afzaktocht bij Aktief Overijssel!

Je wordt weggebracht met de bus naar een punt en vanaf daar vaar je 11 kilometer terug.
De tocht duurt ongeveer 3 á 4 uur op het gemakje zonder pauzes.
€32,50 per kano.


Faciliteiten

Aktief Overijssel biedt u:

  • gratis gebruik van douche- en kleedruimten
  • gratis gebruik van zwemvesten
  • gratis gebruik van waterdichte bagagetonnetje
  • een uitgebreide lunch- /menukaart voor lekkerbekken en levensgenieters

Een uurtje kanovaren

Ontspannend peddelen, genieten en veel plezier, dat is Kanovaren bij Aktief Overijssel! De route start bij onze aanlegsteiger, direct gelegen naast onze accommodatie. Kanovaren, een van de groene arrangementen van Aktief Overijssel, biedt méér dan alleen prachtige natuurgebieden, mooie plekjes aan de waterkant of veel spetterplezier. Kanovaren geeft vooral de mogelijkheid om een dagje gezellig en sportief met elkaar bezig te zijn. Voor familie, vrienden, bedrijven, scholen of andere instellingen een leuke invulling van het jaarlijkse uitje.

Het groenste arrangement van Aktief Overijssel

Wat is er nu leuker dan de Regge te ontdekken per kano? Steeds weer raken de bezoekers onder de indruk van de serene rust op het water. U kunt rustig, ontspannen peddelen want u gaat stroomafwaarts op het riviertje de Regge. Geniet van het mooie landschap met grazende koeien, wuivende rietkragen en avontuurlijke houtwallen. En als u rustig de tijd neemt, ziet u misschien de ijsvogel. Onze bezoekers waarderen vooral de vrijheid. U krijgt de gehele dag de tijd om de tocht af te ronden. Aktief brengt u naar het startpunt tot uiterlijk 13:00 uur. Om vanaf daar terug af te zakken naar Aktief Overijssel. U kiest uit verschillende afstanden zelf de lengte van uw afzaktocht.

U kunt uw programma uitbreiden met een hapje of drankje van onze menukaart. Of wilt u liever een royaal verzorgde picknick voor onderweg? Of u kunt na afloop gewoon genieten op ons terras. Met Aktief Overijssel bent u altijd goed uit.

Canadese Kano

Een kano wordt bestuurd met een enkelbladige peddel. Het dek van de kano is open. De Canadese kano is zeer stabiel. Voordat u vertrekt, krijgt u van onze gecertificeerde instructeurs een duidelijke instructie over de techniek van kanovaren. Zwemvesten zijn gratis beschikbaar, net als onze waterdichte tonnetjes voor proviand en waardevolle goederen.

    Meer weten? Bel 0572-330 926 voor vragen, reserveringen en meer. Wij zijn op alle dagen bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur. Liever contact per mail? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.