Kerstdiner bij Aktief Overijssel

Kerstdiner 2019 bij Aktief Overijssel

Het is weer tijd voor ons grote, gezellige Kerstbuffet

Op Eerste en Tweede Kerstdag is het weer genieten van ons kerstbuffet! Eerst gezellig Oud Hollandse spelen doen of een mooie wandeling maken en dan aanschuiven bij het buffet. Alleen gezellig blijven eten? Dat kan natuurlijk ook.

Prijs: €29,50 per persoon
Prijs tot 12 jaar: €14,95
Prijs tot 3 jaar : gratis

Programma

Het Kerstbuffet en het Kerstprogramma vinden plaats op Eerste én Tweede Kerstdag. We hebben een gezellige dagindeling voorbereid.

  • 14:00 We openen onze deuren
  • 15:00 Er staan Oud Hollandse spelen klaar in de zaal. Even bijkletsen onder het genot van een drankje en gezellige spelletjes, zoals sjoelen, ringwerpen en spiegelschrijven.
  • 15:00 Ook kun je ervoor kiezen een Winter Wonderwandeling te maken met je gezelschap. We hebben een prachtige route door de natuurlijke omgeving voor je uitgestippeld, waarbij je onder andere het bekende Pieterpad bewandelt.
  • 16:30 Aanschuiven bij het grote, gezellige Kerstbuffet!

Het Kerstdiner

Het Kerstdiner wordt je aangeboden in drie buffetten die achtereenvolgend worden opgediend: voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Op het buffet vind je alleen de lekkerste gerechten. Verschillende heerlijke soepen, luxe vleessoorten, verse salades en een spetterend ijs- en puddingbuffet ter afsluiting.

..en dat voor maar €29,50 per persoon!

Neem plaats voor het Kerstdiner in onze gezellige zalen

In onze zalen hebben wij plaats voor ongeveer 150 personen. De grote zaal kunnen wij opsplitsen in verschillende gedeelten, zodat je helemaal ‘je eigen plekje’ hebt. Toch een groot gezelschap? Dan hebben wij altijd plek genoeg! Met het mooi opgemaakte Kerstbuffet en een grote, gezellige bar, zorgen wij ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

In de weken voor kerst toveren we alle zalen om tot een echt Kerstpaleis!

Grote zaal
Kleine zaal

Meer weten? Bel 0572-330 926 voor vragen, reserveringen en meer. Wij zijn op alle dagen bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur. Liever contact per mail? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.