Image Alt

Kinderfeest

Is er alweer een jaar voorbij? Jawel, en er mag weer een kinderfeest georganiseerd worden! Maar het valt niet mee om ieder jaar weer een nieuw, origineel kinderfeest te organiseren. Zeker niet als het gezelschap gemengd is… Maar het hoeft niet zo moeilijk te zijn! Ieder kind wordt enthousiast van een kinderfeest en enthousiaste kinderen hebben energie. Bij Aktief Overijssel kunnen de kinderen hun energie kwijt, want wij bieden tal van actieve activiteiten. Wij helpen u met het organiseren van een kinderfeest waar de kinderen nog lang over na zullen praten!

Voor alle leeftijden een geschikt kinderfeest

Aktief Overijssel ligt in de buitenomgeving van Hellendoorn. De omgeving is hier prachtig en ons terrein is groot. Daardoor hebben wij alle ruimte voor heel veel activiteiten, en niet alleen voor kinderen! Ook ouders kunnen hun energie hier heel goed kwijt. Voor een kinderfeest houden we natuurlijk rekening met de leeftijd van de kinderen en met uw wensen. Onze activiteiten zijn niet erg afhankelijk van het weer, maar… Voor de zomer en voor de winter hebben we natuurlijk wel verschillende activiteiten bedacht!

’s Zomers is het natuurlijk heerlijk om er met de kinderen op uit te trekken. Omdat de omgeving zo mooi is, hebben we een mooie route uitgestippeld om te steppen. De kinderen zullen het heerlijk vinden om de wind in de haren te hebben, maar ook voor ouders is dit natuurlijk een geweldige activiteit… Met mooi weer is het ook de moeite waard om de stormbaan op te gaan. Deze uitdagende activiteit valt bij alle kinderen in de smaak. Ook de zeephelling doet ’t goed… Daar wordt gegarandeerd heel veel gelachen!

Ook in de winter!

Voor de winter hebben we tal van leuke binnenactiviteiten, van midgetgolf tot Reuze Jenga en Mega Mikado, van Oud Hollandse Spelen tot skibroekhangen en kokosnootkegelen… De dag is zo om, en voor u het weet is het alweer tijd voor de afsluiter: Patat! U hoeft zich nergens druk om te maken als u het kinderfeest met Aktief Overijssel organiseert. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Kinderfeest