Vrij drinken arrangement

Onze zalen

Kleine gezelschappen en grote groepen: alles kan!

Bij Aktief Overijssel kun je terecht in verschillende zalen. Deze worden ingezet voor allerlei doeleinden, zoals Bruiloften, Bedrijfsfeestjes, Vrijgezellenfeesten, Familiedagen en nog veel meer.

Het is ook mogelijk om één van onze zalen af te huren, bijvoorbeeld voor een vergadering, cursus of een lezing.
Vraag naar de mogelijkheden.

Kleine zaal: de Zeis

In onze kleine zaal, ‘de Zeis’, kun je terecht met groepen van 10 tot maximaal 40 personen. Deze zaal is zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten en verjaardagen, maar kan natuurlijk voor allerlei doeleinden ingezet worden. Aan de gezellige bar en bij ons keurige buffet word je voorzien van de nodige hapjes en drankjes om jouw feest tot een groot succes te brengen.

Kleine zaal

Grote zaal: de Eg

In onze grote zaal, ‘de Eg’, kun je terecht met groepen van 20 tot maximaal 150 personen. Is je gezelschap wat kleiner? Geen probleem. De zaal kunnen wij opsplitsen in verschillende gedeelten, zodat je helemaal ‘je eigen plekje’ hebt. Toch een groot gezelschap? Dan hebben wij altijd plek genoeg! Bovendien is de Eg voorzien van een indoor-barbecue: een gezellige activiteit bij zowel mooi weer als slecht weer. Met meerdere buffetten en een grote, gezellige bar, zorgen wij ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

Grote zaal

Meer weten? Bel 0572-330 926 voor vragen, reserveringen en meer. Wij zijn op alle dagen bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur. Liever contact per mail? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.