Image Alt

Schoolreisje

Het schoolreisje… De kinderen verheugen zich er het hele jaar al op, maar voor de docenten is het ieder jaar weer lastig om een origineel uitje voor een grote groep kinderen te bedenken. Zeker in een tijd waarin de mensen klagen dat de kinderen te weinig aan beweging doen. Maar… Sport en spel zijn natuurlijk geweldig te combineren! Met de hulp van Aktief Overijssel is een actief schoolreisje zó in elkaar gezet. Het enige wat je hoeft te doen, is je wensen doorgeven, en wij zullen vervolgens een geweldige dag in elkaar zetten, met voor ieder kind wat wils. Eten, drinken en vervoer kunnen uiteraard ook geregeld worden.

Schoolreisje voor jonge en oude kinderen

Of de kinderen pas in groep 3 zitten, of in groep 8, bij Aktief Overijssel zal hun schoolreisje fantastisch worden! Onze ruim opgezette locatie in een prachtige omgeving biedt tal van mogelijkheden voor zowel binnen- als buitenactiviteiten. Bij slecht weer zijn onze binnenactiviteiten natuurlijk hartstikke leuk, denk bijvoorbeeld aan Oud Hollandse Spelen, skibroekhangen en curling, maar met mooi weer is het natuurlijk heerlijk om buiten te zijn! Steppen, fietstreinen, op de stormbaan of de zeephelling… We bieden genoeg activiteiten om een hele dag mee te vullen! Aan het einde van de dag zullen de kinderen moe maar voldaan terug gaan naar huis.

Aktief Overijssel regelt het!

Een schoolreisje organiseren wordt kinderspel met de hulp van Aktief Overijssel. Niet alleen hoef je je geen zorgen te maken over de besteding van de dag, want met meer dan 60 activiteiten komt geen kind iets te kort, ook kunnen we de hele dag voor eten en drinken zorgen, van lunchbuffet tot pannenkoeken- of barbecuediner. Bovendien hoef je je niet af te vragen hoe je de hele groep kinderen en de begeleiders op locatie krijgt, want ook dat kan geregeld worden! Onze luxe touringcar is speciaal voor gelegenheden als een schoolreisje bestemd. Wil je al reserveren of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

schoolreisje