Image Alt

Solex rijden

47.50 p.p. vanaf 20 personen 1,5 uur

Lekker rijden op een echte “fiets met hulpmotor”. Die Fransen waren zo gek nog niet. Alpino op en stokbrood tussen de snelbinders. Beleef die sfeer van vroeger met de Solex toertochten van Aktief Overijssel.

Je krijgt vooraf geen instructie over de navigatie, de achteruitrijcamera of de richtingaanwijzers… die flauwekul zit er niet op. Wat je moet weten is waar de benzinekraan zit, hoe je de motor start (eerst even vaart maken met de trappers) en hoe je dan de motor op het voorwiel klikt. Simple comme bon jour! En dan genieten van het mooie Sallandse landschap.

En route avec une boit de picknick? Naturellement! Gewoon in het Hollands te regelen bij Aktief Overijssel.

Deze activiteit is alleen als arrangement te boeken. Je kunt al vanaf 1 activiteit (of meer) je eigen arrangement samenstellen. Een zelf samengesteld arrangement begint met een keuze tussen een lunchbuffet (vanaf € 13,95 p.p.), Barbecue of Warm/koud buffet vanaf € 17,50 p.p. (kinderen € 7,50),

    Meer weten? Bel 0572-330 926 voor vragen, reserveringen en meer. Wij zijn op alle dagen bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur. Liever contact per mail? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.