Bruisende Bruiloft

Bruisende Bruiloft

Wie trouwt er tegenwoordig nog?

Da’s jammer. Zo verleren we het vieren van een bruiloft nog. Daarom kun je bij Aktief Overijssel oefenen met het feest bruisende bruiloft.

Ome Jan met een vergiet op z’n hoofd. Tante Jo die ‘m om heeft en zo kunnen we nog wel even door gaan. Je leert je familie en vrienden veel beter kennen op een echt oer Hollands bruiloftsfeest met leuke activiteiten en natuurlijk de polonaise. Laten we het wel netjes houden, anders volgen er uit elke bruiloft drie echtscheidingen.

Wat doe je allemaal tijdens de bruisende bruiloft;

Koersbal

Voordat je gaat trouwen moet je elkaar eerst beter leren kennen. Toenadering zoeken. Met koersbal gaan we dat oefenen. Wie koerst zo dicht mogelijk bij White Jack? Er zijn twee spelers met zwarte en bruine ballen. Nou ballen? Ze zijn niet rond waardoor ze soms vreemd kunnen rollen op een in vakken verdeeld veld. Wie het dichtst bij Jack ligt (de witte bal), wint. En als de hele groep geweest is, wordt de groepswinnaar gehuldigd.

Handboogschieten

Wie raakt het hart?Daar draait het in de liefde allemaal om. Je moet het hart weten te raken! Om de avond gezellig te houden hebben we dat vervangen door een ballon, maar verder kan Amor zijn gang gaan. Als handboog gebruiken we de recurveboog.

De recurveboog heeft uiteinden die van de boogschutter afbuigen (re-curve). Voorafgaand en tijdens het schieten vertelt de ervaren instructeur je alles over de diverse schiettechnieken.

Het grote bruiloft spel

Het huwelijk is eigenlijk één grote opdracht, hoe houd je het gezellig. En dat kun je oefenen met het grote bruiloft spel. Het is een soort reuze ganzenbord met op verschillende vlakken opdrachten. Wie de meeste punten haalt is de ideale huwelijkskandidaat.

Limbo dancing

Geef je bruiloftsfeest eens een zuidelijke twist. Weg met de polonaise en de stoelendans, ga Limbo dansen. Het mag met een blote buik, maar het moet met opzwepende muziek, een steeds lager hangende stok en natuurlijk aanmoedigingen.
Wie is het meest soepel in de heupen? Wie gaat het diepst door de knieën en wie geeft er een leuke schwung aan? Iedereen kan meedoen dus aan het einde van de avond weet je het.

 

De hele avond (kan ook in de middag) duurt ongeveer 4 uur (inclusief buffet) en wordt afgesloten met ijs of koffie. Natuurlijk wordt dan ook het mooiste paar bekend gemaakt.

Buffelen op de bouw in het kort:

20.00 uur              Ontvangst met koffie, uitleg en het Ja-woord oefenen
20.30 uur              Start van de competitie
21.00 uur              Onderbreking voor groots warm/koud buffet
22.30 uur              Vervolg competitie
23.45 uur              IJs of koffie en bekendmaking van de winnaar
24.00 uur              Einde

4 uur durend drankbuffet

U kunt ook voor een ander tijdstip kiezen.

Aanpassingen in activiteiten en buffet kan in overleg

vanaf 20 personen

Prijs: € 42.95 p.p.

van 10 tot 14 personen, € 49.50 p.p.
van 15 tot 19 personen, € 47.50 p.p.

Bel Aktief Overijssel 0572-330 926 voor informatie / reservering of vul het onderstaand formulier in.

Vraag meer informatie

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Graag informatie over:


Naam feest / arrangement
Aantal personen
Opmerkingen
Vraag: 3+3 =