FF geen cent te makken

FF geen cent te makken

Geer, Goor en geld. Dat is het in het kort op de TV. Bij Aktief Overijssel houden we het bij die laatste G en doen we verschillende activiteiten om geld te verzamelen. De winkelwagenrace, kaartje blazen en levende stoelendans. Daarna wordt het zingen, maar dan wel in karaoke. Het is niet de vraag wie er mee doet, maar wie er afvalt!

De TV-Toppers van Aktief Overijssel

Je kent ze vast van de buis. Lui achterover op de bank zie je bekende en minder bekende Nederlanders zwoegen in de tropen, plonzen in het water, zoeken naar antwoorden en met bijna niets de week door komen. Maar nu wordt het tijd om op te staan en het zelf te gaan doen. Dat doe je met de TV-Toppers bij Aktief Overijssel!

Slaagt ome Henk op zijn kennis van Nederlandse gewoonten en gebruiken? In ons arrangement "Ik hou van Holland" kan je daar achter komen. De antwoorden op allerlei bijzondere vragen staan garant voor een geweldig avondje lachen. Maar ook in onze feestavond "FF geen cent te makken"  wordt bulderend gelachen bij de vele opdrachten en bezigheden om geld te besparen. En ons programma "Minute to win it” stelt weer heel andere vaardigheden aan de deelnemers. En voor de winnaar(s)  is aan het einde van de avond een prijsuitreiking met prijsjes.  De TV-Toppers van Aktief Overijssel: Toppers voor een hele avond veel plezier en gezelligheid. Dus maak je keuze en kies voor succes!

Het hele programma duurt 4 uur, inclusief drankenbuffet en een barbecue of buffet als afsluiting. Natuurlijk wordt dan ook de winnaar bekend gemaakt.

FF geen cent te makken avond in het kort:

20.00 uur              Ontvangst met koffie, team samenstelling en uitleg
20.30 uur              Start van de spelletjes
21.00 uur              Onderbreking voor groots warm/koud buffet
22.30 uur              Vervolg spelletjes
23.45 uur              IJs of koffie en bekendmaking van de winnaar
24.00 uur              Einde

4 uur durend drankbuffet

U kunt ook voor een ander tijdstip kiezen.

Aanpassingen in activiteiten, tijden, uitvoering of buffet: het kan altijd, in overleg.

vanaf 10 personen

Prijs: € 39.95 p.p.

Bel Aktief Overijssel 0572-330 926 voor informatie / reservering of vul het onderstaand formulier in.

Vraag meer informatie

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Graag informatie over:


Naam feest / arrangement
Aantal personen
Opmerkingen
Vraag: 4-1 =