Image Alt

Bedrijfsuitje Overijssel

Het kan zo maar zijn dat jullie bedrijf weer toe is aan een bedrijfsuitje Overijssel. Misschien ben je wel lid van de personeelsvereniging of misschien is jouw bedrijf te klein voor een echte personeelsvereniging en ben je als directeur of medewerker zelf op zoek naar een leuk bedrijfsuitje. Je bent bij Aktief Overijssel aan het juiste adres! Voor zowel grote gezelschappen als kleine gezelschappen hebben wij een breed scala aan activiteiten. Dus of jullie groep nou uit 10 of 500 mensen bestaat, jullie bedrijfsuitje Overijssel wordt gegarandeerd een groot succes!

Diverse activiteiten voor een bedrijfsuitje in Overijssel

Wij bieden diverse activiteiten aan en eventuele lunch of buffet mogelijkheden. U kunt kiezen uit kant en klare arrangementen, maar uiteraard is er in overleg nog veel meer mogelijk. Een aantal voorbeelden van de arrangementen voor een geslaagd bedrijfsuitje Overijssel zijn: de actief-uitdaging, geen heidag maar een hoi dag of jubileum. Bij de actief-uitdaging gaan jullie quadrijden, kanovaren en met de fietstrein op pad. Bij dit arrangement zit al een uitgebreide lunch en buffet/barbecue met drankenbuffet. Het volgende arrangement geen heidag maar hoi dag omvat naast quadrijden en kanovaren: midgetgolf. Ook bij dit arrangement is de lunch inbegrepen. Het laatste voorbeeld arrangement is jubileum. Ook hier zijn drie activiteiten inbegrepen. Een jubileum is natuurlijk niet zomaar een bedrijfsuitje Overijssel dus is er uiteraard ook een kop koffie of thee met gebak als versnapering geregeld.

Vraag naar de vele mogelijkheden

Je hebt het vast al door. Voor een onvergetelijk bedrijfsuitje Overijssel met de leukste activiteiten moet je bij Aktief Overijssel zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor meer informatie kunt u kijken op de website, maar uiteraard kunt u ook even bellen met Aktief Overijssel. Op die manier krijgt u een compleet beeld van alle mogelijkheden voor een bedrijfsuitje Overijssel. Dus? Wat wordt het ditkeer? De fietstrein, kano varen, midgetgolf, quadrijden of toch wat anders? Of wellicht een combinatie van de activiteiten. De keuze is aan u!

Bedrijfsuitje Overijssel