Image Alt

Familie & vrienden

Iedereen heeft wel eens een goede reden om samen met je familie een feestje te vieren. Gewoon, om gezellig bij elkaar te komen omdat je elkaar al een tijd niet hebt gezien. Of een belangrijke gebeurtenis die je niet zomaar voorbij wilt laten gaan, zoals een jubileum, een verjaardag of diploma. Dan is het goed om te weten dat Aktief Overijssel specialist is in het organiseren van dit soort feestjes.

Op deze pagina staan allerlei leuke programma’s die je een idee geven van wat wij je kunnen bieden.Maar er is echt veel meer mogelijk dan wij je nu kunnen laten zien.

De meeste mensen vinden het bijzonder leuk om met hun eigen familie eens of vaker bij elkaar te komen, maar dan graag  zonder dat je de organisatie of het geregel daarvan hebt. Toch wil je ook graag dat het feest goed is geregeld. Nou, volgens Aktief Overijssel hebben wij daar een oplossing voor. Want volgens ons zijn er dan drie dingen voor jou echt belangrijk: de locatie moet passen vanwege de omgeving, het programma omdat iedereen het naar de zin moet hebben en een betaalbare prijs.

Aktief Overijssel heeft met deze kennis verschillende programma’s al voor je samengesteld. Maar let op, want het zijn eigenlijk voorbeelden. Als je eens de programma’s doorkijkt, kun je zien dat deze uit allerlei activiteiten bestaan. Daardoor kun je in veel gevallen zonder grote kosten tussen verschillende onderdelen uit een programma kiezen.

Het beste advies dat wij je kunnen geven is altijd eerst even contact op te nemen over jouw bedoeling en onze mogelijkheden.
  • Los te boeken activiteiten Kies hieronder uit één van de velen activiteiten die Aktief Overijssel te bieden heeft: Dit zijn…

  • Arrangementen Kies hieronder uit één van de velen arrangementen die Aktief Overijssel alvast voor jullie heeft samengesteld:  

  • Vrijgezellenfeesten Ze zeggen dat iedereen ‘n keer voor de bijl gaat, maar voorlopig draait het bij een onvervalst vrijgezellenfeest om…

  • Bruiloft Jullie willen een bruiloft organiseren? Dan gaan jullie vast trouwen! Wat leuk! Allereerst van harte gefeliciteerd! Bij het plannen van…

  • Zaal verhuur Ben je voor een cursus of iets dergelijks op zoek naar een locatie? Ook dit kan bij Aktief…

  • Stel zelf je arrangement samen Creëer zelf een arrangement. U kunt aanvinken wat u leuk lijkt. Wij krijgen hier dan…