Aktief Overijssel

Aktief Overijssel is Beleven

Het activiteitenpark, gelegen aan het riviertje de Regge en aan de voet van de Sallandse Heuvelrug, biedt een compleet product van zeer goede kwaliteit. Je kunt kiezen uit tal van activiteiten, van complete arrangementen tot een uurtje sportief bezig zijn. Naast mogelijkheden als midgetgolfen, steppen, fietsen en kanovaren in de schitterende omgeving, beschikt Aktief Overijssel over een eigen buitenterrein met een quadbehendigheids- en quadrace banen, een stormbaan, een zeephelling een speeltuin en nog veel meer.

Smaakvol genieten

De gezellige (feest) zalen en terrassen verhogen het samenzijn en daar kun je terecht voor onze drank- en maaltijdbuffetten. Je kunt kiezen uit een warm/koud buffet, Barbecue en een Lunchbuffet. Inmiddels zijn onze vaste bezoekers al langer op de hoogte van de geweldige kwaliteit van onze buffetten. Wij krijgen vaak complimenten en bezoekers komen graag nog weer eens terug. Kijk, daar zijn wij best wel een beetje trots op.

Sander Haarmeijer

"We hebben hier ons bedrijfsfeest gehouden en dat was erg leuk en goed voor elkaar. Van het quad rijden tot de escape room. Daarna met z'n allen lekker gegeten. Zeker een aanrader met hun vele activiteiten die ze te bieden hebben voor jong en oud."

21 september 2019

Toon van Diepen

"Afgelopen zondag hadden we een geweldige dag bij Aktief Overijssel. Het ontvangst en begeleiding was erg prettig. Ondanks het slechte weer hadden de bewoners een heerlijke dag in de zeer geschikte kleine zaal, waar we allerlei activiteiten konden doen die passen bij hun wensen en mogelijkheden. Het heerlijke eten was een mooie afsluiter van deze dag"

25 september 2019

Albert Heijn

"We zijn met 150 personen geweest en alles was dik voor elkaar."

10 augustus 2019

Fred Jansen

"Hartelijk dank voor de mooie dag. Iedereen heeft ervan genoten. Fijn om te zien dat jullie zo flexibel zijn."

22 september 2019

Ikea

"Echt een super dag beleefd! Goed georganiseerd, lekker gegeten en leuk personeel!"

18 november 2019