Themafeesten

Swingen op jaren 60, 70 en 80 muziek, Casino Royal of Ik hou van Holland. Het zijn maar enkele themafeesten die Aktief Overijssel te bieden heeft. Maar ook gewoon uit je bol gaan of ons speciale Niet té Aktief Overijssel zijn populaire themafeesten.

De meeste themafeesten zijn inclusief lunch of Buffet de Luxe. Speciale wensen zijn altijd in te passen. Op gebied van eten en drinken, maar ook als je enkele andere activiteiten wenst dan standaard in het programma zitten. Mail of bel ons en we regelen het graag.

Themafeesten

Kies een thema en vier mee!

De een houdt van spelletjes, de ander van een actieve uitdaging terwijl een derde graag uit volle borst meezingt. Dan is één ding duidelijk, ze hebben een keuze gemaakt uit de vele themafeesten die Aktief Overijssel aanbiedt. De een nog leuker dan de andere.

Is dat Buffalo Bill of Old Shatterhand? Ze kunnen het ook alle twee zijn, want de familie De Boer heeft gekozen voor een Western Evening. The Wild West of America trekt aan je voorbij. Wat heet, je zit er midden in! De hoefijzers vliegen je om de oren en naast het buffelschieten en bierpul schuiven  leer je ook prima linedansen.

Maar je zou ook van de sokken kunnen worden gereden door een brancard of rolstoel. Dat is typisch Ziekenhuis op Stelten. Een teambuildingsfeestje waar ook families veel aan hebben.  Wie meer vertrouwen heeft in de organisatietalenten van Al Capone, kiest voor de Maffia avond. Schieten, Black jack, zakkenrollen en het grote maffia spel, worden eerlijk en met toepassing van de juiste spelregels, door Al georganiseerd.

Jij kiest het thema en wij bouwen het feestje tot een complete middag of avond.

Elk themafeest begint met een ontvangst met koffie of thee!

Als de groep compleet is, worden de spel-  en huisregels uitgelegd.  Iedereen ontvangt een servicekaart met daarop belangrijke telefoonnummers.  Daarop vul je ook de naam en het telefoonnummer in van je begeleider van die middag of avond. Ook vul je je eigen gegevens in. Met deze servicekaart weten we dat je tot de groep behoort en kun je van onze faciliteiten gebruik maken.

We maken foto’s  van de groep en de activiteiten. Na inlevering van de servicekaarten krijgt elke deelnemer de foto’s later per e-mail toegestuurd.

Na uitleg van de verschillende activiteiten gaan we beginnen. Afhankelijk van het themafeest volgt er tussentijds of na afloop een schitterend buffet. Je kiest, je eet en je kiest weer, er is genoeg voor iedereen. Na het buffet worden de activiteiten hervat of volgt er een uitslag van de verschillende activiteiten.

Optioneel kun je Aktief Overijssel ook de Bob laten spelen. Dan halen wij jullie op en brengen we je ook weer terug. Vraag ook naar de mogelijkheden om in Hancate te overnachten. Aktief Overijssel heeft aantrekkelijke arrangementen met verschillende recreatiebedrijven in de omgeving.

Zin in een feestje?

Bel met Aktief Overijssel 0572 – 330 926 of gebruik de snel-aanvraag methode. (aanklikbare link naar homepage: neem direct contact op). Je kunt ook gebruik maken van het reactieformulier onder elk themafeest.