Image Alt

Minute to win it

49,50 p.p. vanaf 10 personen 4 uur

Wat kun je één minuut volhouden?

De minutenwals van Chopin, aardig zijn tegen je schoonmoeder, op één been staan? Met Minute to Win it, ga je het beleven. Als onderdeel van TV-toppers kom je nu zelf in beeld. Praatjes vullen dan geen gaatjes, daden gaat het om! Het zijn leuke opdrachten en niet allemaal even moeilijk. Na één minuut weet je de uitslag.

We werken met huis-tuin-en-keuken-spullen, dus vooraf oefenen kan ook nog. Wie kan er 1 minuut; – twee ballonnen in de lucht houden, pasta rijgen zonder handen, plastic bekertjes stapelen, en nog veel meer.

De TV-Toppers van Aktief Overijssel

Je kent ze vast van de buis. Lui achterover op de bank zie je bekende en minder bekende Nederlanders zwoegen in de tropen, plonzen in het water, zoeken naar antwoorden en met bijna niets de week door komen. Maar nu wordt het tijd om op te staan en het zelf te gaan doen. Dat doe je met de TV-Toppers bij Aktief Overijssel!

Slaagt ome Henk op zijn kennis van Nederlandse gewoonten en gebruiken? In ons arrangement “Ik hou van Holland” kan je daar achter komen. De antwoorden op allerlei bijzondere vragen staan garant voor een geweldig avondje lachen. Maar ook in onze feestavond “Op de camping”  wordt bulderend gelachen bij de vele opdrachten en bezigheden om geld te besparen. En ons programma “Minute to win it” stelt weer heel andere vaardigheden aan de deelnemers. En voor de winnaar(s)  is aan het einde van de avond een prijsuitreiking met prijsjes.  De TV-Toppers van Aktief Overijssel: Toppers voor een hele avond veel plezier en gezelligheid. Dus maak je keuze en kies voor succes!

Het hele programma duurt 4 uur, inclusief drankenbuffet en een barbecue of buffet als afsluiting. Natuurlijk wordt dan ook de winnaar bekend gemaakt.

Minute to win it avond in het kort:

20.00 uur              Ontvangst met koffie, team samenstelling en uitleg
20.30 uur              Start van de spelletjes
21.00 uur              Onderbreking voor groots warm/koud buffet
22.30 uur              Vervolg spelletjes
23.45 uur              IJs of koffie en bekendmaking van de winnaar
24.00 uur              Einde

4 uur durend drankbuffet 4 uur durend drankbuffet

U kunt ook voor een ander tijdstip kiezen.

Aanpassingen in activiteiten, tijden, uitvoering of buffet: het kan altijd, in overleg.

    Meer weten? Bel 06 51 37 69 60 voor vragen, reserveringen en meer. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur. Op zondag zijn wij gesloten. Liever contact per mail? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.