Bedrijfsfeest

Bedrijven

Je kunt ze ”op de automatische piloot” organiseren. Maar da’s niks voor ons. Aktief Overijssel wil er graag een onvergetelijke middag of avond van maken. Een dag waar ze het maanden later nog over hebben. Over de verborgen talenten van juffrouw Jannie van de boekhouding, of over de binnendienst die nu eindelijk ook de buitendienst kent.

Vraag het ons, want voor ieder bedrijf weten we het leukste personeelsfeestje te organiseren. We hebben niet voor niets ruim 60 verschillende activiteiten en een ruime keuze uit themafeesten en arrangementen.
Op deze pagina staan de feestjes die bijzonder geschikt zijn als personeelsuitje. Gericht op een jubilaris, teambuilding of nu juist eens geen heidag. In combinatie met onze luxe buffetten maken we er graag iets moois van. Bel ons voor specifieke wensen of juist een geheel eigen samengesteld feest.

We doen het graag!

Aktief Overijsel heeft speciaal voor personeelsfeesten, teambuilding-sessies en jubilea leuke programma’s. Allemaal te kneden tot een speciaal arrangement voor je bedrijf, afdeling of organisatie. Met 27 specialisten eens ‘n hele andere operatie uitvoeren? Een verkooptraining organiseren die bewust in het water valt? Met de afdeling account inzetten op 21 en dik verliezen? Een teambuilding-sessie echt beleven op de stormbaan? Het kan allemaal bij Aktief Overijssel.

Binnen en/of in de buitenlucht met natuurlijk een uitgebreid lunch of buffet arrangement om het geheel goed af te ronden. Daarbij is ook een compleet dranken arrangement mogelijk zodat je met een gerust hart de begroting bij de boekhouding kunt indienen. Die willen toch altijd precies weten wat het “de man” kost.

Wie wil weten wat er allemaal mogelijk is kijkt snel verder op onze site. Naast de speciale personeelsfeestjes, zijn bijna alle themafeesten en activiteiten tot een super personeelsfeest te arrangeren. Met z’n allen op de solex of op de Quadbaan? Geen probleem. Daarna roulette spelen of populaire TV-spelletjes? U roept maar! En natuurlijk altijd voorzien van voldoende eten en drinken.

Neem contact op en laat ons het perfecte personeelsfeest samenstellen. Één die past bij de branche, de mensen en het budget. We laten groepen van 10 tot 500 personen de dag, middag of avond van het jaar bezorgen.