Image Alt

Bruiloft

Jullie willen een bruiloft organiseren? Dan gaan jullie vast trouwen! Wat leuk! Allereerst van harte gefeliciteerd!

Bij het plannen van een bruiloft  moet je rekening houden met veel dingen. Uiteraard in de eerste plaats jullie eigen idee van een leuke bruiloft die past bij wie jullie zijn. Daarnaast is het uiteraard belangrijk om alles af te stemmen op het aantal gasten dat jullie van plan zijn uit te nodigen. Natuurlijk is het budget voor veel bruidsparen ook een issue om rekening mee te houden bij het plannen van de bruiloft.

Aktief Overijssel is het juiste adres voor een bruiloft

Rekening houdend met dat alles, ben je bij Aktief Overijssel zeker weten aan het juiste adres! De mogelijkheden zijn zeer divers! Er zal ongetwijfeld een activiteit of arrangement zijn die aansluit bij jullie wensen! Uiteraard wordt er rekening gehouden met de gasten die jullie uitnodigen en om de kosten hoef je je geen zorgen te maken, want een feestje bij Aktief Overijssel is prima betaalbaar!

Maak er een fantastische dag van!

Het bruidspaar gaat foto’s maken. Maar wat doen de andere gasten? Lekker een balletje slaan op onze prachtige midgetgolfbaan misschien? Zo kun je je bruiloft vullen met diverse activiteiten.Uiteraard is het ook mogelijk om jullie bruiloft receptie uit te breiden met een heerlijke lunch of een buffet! Dat maakt het plaatje toch wel compleet! En voor een gewelige feestavond ben je bij Aktief Overijssel ook aan het juiste adres. De zalen met gezellige bar en dansvloer bieden de perfecte basis voor een fantastisch feest.

Wanneer je jullie bruiloft boekt bij Aktief Overijssel zul je zeker weten een onvergetelijke dag hebben en bovendien een dag die perfect bij jullie past en nog betaalbaar is ook!