Image Alt

Op avontuur in de hooischuur

59,50 p.p. vanaf 20 personen (minder personen ook mogelijk) 4 uur

Het leven op het boerenland heeft zo zijn verborgen genoegens. Want een boerderij zit vol leuke activiteiten en spannende plekjes. Ja de functie van de hooischuur kent iedereen. Maar er is nog veel meer mogelijk. Met klompen, kruiwagens, aardappelzakken en de hooivork.

Maak er een leuke boerenochtend -middag of -avond van en beleef het boerenleven zoals je het nog nooit hebt meegemaakt. Natuurlijk in teamverband en met 100% lol-garantie. Want daar staat het team van Aktief Overijssel voor.

Je kiest 4 activiteiten

1: Hooivorkdarten

Mighty Mike zou er nog een hele kluif aan hebben. De pijltjes zijn nu hooivorken en je moet op een bepaalde plek op de grond mikken. Gooi dan maar eens One Hundred And Eighty

2: Ratschieten

Met de handboog schieten we op een blazoen van een rat. Eng? Welnee, ’t is geen echte, die heeft de kat al.

3: Klompmikken

Het is een soort van jeu des klomp, in plaats van boules. Maar je mag er net zoveel wijn bij drinken als de Fransen doen.

4: Klompendans

Wie een fan was van de Boertjes van Buuten, heeft de meeste kans op de hoofdprijs. Elk team kiest een nummer en maakt werk van de choreografie, de aankleding en het danstalent.

5: Klompjesgolf

9 Holes of 9 klomps, zoek dat maar uit. Aan elke golfstick zit een andere klomp en de baan heeft ook zo zijn boeren hindernissen. Elke boer kan het, maar wie wint?

6: Kruiwagenrace

Vroeger was het mestkruiwagenrace, maar je kwam niet van die lucht af. Nu spelen we het met alleen de kruiwagen. In estafettevorm laveert elk team zijn kruiwagen, met 1 persoon erin, over een parcours.

7: Ratslaan

Elke boerderij heeft ratten en nu de kat van huis is, moet je de rat zelf vangen. Een speelgoedrat loopt door een PVC-buis. Wie raakt de rat met zijn stok?

8: Zaklopen

Wie krijgt de zak, bij zaklopen? De kwaliteit van de teams bepaalt wie als winnaar de finish haalt en wie als laatste aan komt zakken. Eén ding staat vast. Je voelt je weer 10 en het blijft gewoon leuk.

De hele avond (kan ook in de middag) duurt ongeveer 4 uur (inclusief buffet) en wordt afgesloten met ijs of koffie.

Op avontuur in de hooischuur in het kort:

20.00 uur              Ontvangst met koffie en uitleg van de spelletjes
20.30 uur              Start van de spelletjes
21.00 uur              Onderbreking voor groots warm/koud buffet
22.30 uur              Vervolg spelletjes
23.45 uur              IJs of koffie en bekendmaking van de beste spelletjesspeler
24.00 uur              Einde

4 uur durend drankbuffet 4 uur durend drankbuffet

U kunt ook voor een ander tijdstip kiezen.

Aanpassingen in activiteiten en buffet kan in overleg

    Meer weten? Bel 06 51 37 69 60 voor vragen, reserveringen en meer. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur. Op zondag zijn wij gesloten. Liever contact per mail? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.