Escaperoom

Escaperoom arrangement

34,50 p.p. vanaf 10 personen 4 uur

Bij Aktief Overijssel kom je het café gemakkelijk in, en heel moeilijk uit.

Aktief Overijssel heeft een nieuwe activiteit. Een escaperoom, of eigenlijk twee. Een bruin café en de biljartkamer. Met een groepje van maximaal vijf mensen kom je eerst in het café gedeelte. Hier krijg je maximaal 45 minuten de tijd om met raadseltjes, codes en opdrachten, de code te vinden van de deur naar de tweede ruimte.

In de tweede ruimte, de biljartkamer krijgt de groep weer allerlei opdrachten. Ook nu krijg je weer maximaal 45 minuten tijd om alles op te lossen om de kamer te kunnen verlaten. De groep die het snelst is, is de winnaar. Zetten jullie een recordtijd?

Wie wil winnen zorgt voor een goede groepsindeling. Zorg dat je naast slimmeriken, ook een paar studiebollen in je groep neemt. Alfa’s en beta’s! Exacte denkers en creatieve losbollen, dat is je ideale escape groep.

Op elk gewenst tijdstip mogelijk.

15:00 Ontvangst met koffie/thee & cake

15:30 Escape room

17:00 Koud/warm buffet de luxe

19:00 Einde programma

Voor slechts € 10,00 p.p. vrij & onbeperkt drinken gedurende het buffet ( 17:00 – 19:00)

*Minimale leeftijd 15 jaar

    Meer weten? Bel 06 51 37 69 60 voor vragen, reserveringen en meer. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur. Op zondag zijn wij gesloten. Liever contact per mail? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.