Image Alt

Van jong tot oud

59,95 p.p. vanaf 20 personen 8 uur

Een dag leuke dingen doen en lekker eten drinken. Kortom een dag voor iedereen. Jong of oud, sportief of niet. We houden het competitie element sterk op de achtergrond en zijn gewoon lekker samen bezig.

•    11.00    Ontvangst met koffie en krentenwegge
•    11.30    Jeu des boules
•    12.30    Oud Hollandse spelen
•    13.30    Lunchbuffet
•    14.15    Fietstrein tocht
•    15.30    Pauze met drankje
•    16.00    Buks-, -handboog- of blaaspijpschieten
•    17.00    Koud/warm buffet of BBq de luxe

De activiteiten op een rijtje:

Jeu des Boules

Een spel dat door iedereen gespeeld kan worden.
Ze lijken alle tijd te hebben, zijn de rust zelve en nemen tussendoor rustig een wijntje en meer. Dat is Jeu des Boules op zijn Frans. Maar schijn kan bedriegen. Het is wel degelijk een sport waar concentratie, inzicht en vaardigheid een grote rol spelen.
Petanque is de populairste variant en bij Aktief Overijssel speel je het in teamverband of tegenover elkaar.

Alternatief voor de kids:

Een leuke speeltuin.

Fietstrein

Een topper van Aktief Overijssel.
Het is een soort van ‘zwaan-kleef-aan’, maar dan met fietsen. Vanaf 2 tot 62 personen koppelen we de fietsen aan elkaar tot één grote fietstrein. Het zijn 2-persoons fietsen die niet kunnen omvallen en omdat ze gekoppeld zijn, kun je het trappen ook aan iemand anders overlaten. Zo heb je alle tijd om de schitterende omgeving te zien. De rivier de Regge, de mooie weilanden, de bossen en de heuvels.
De eerste stuurt en houdt de route vast, de rest volgt automatisch.

Wie van de drie?

Kies een van deze activiteiten!

Buksschieten

Wat sommige nog met een proppenschieten kunnen raken? Onvoorstelbaar! Die hebben vast geoefend met buksschieten bij Aktief Overijssel. Met onze luchtdruk geweren kunt je na een korte instructie oefenen met de juiste richting…. en daarna de roos proberen te raken.
Schieten kan iedereen. In de juiste richting schieten leren de meeste ook snel, maar raken…. Kom gewoon vaak terug, dan lukt het steeds beter.

Handboogschieten

Wie raakt de appel en wie niet?
We gaan terug naar de tijd van Robin Hood en Sherwood Forest. Wie heeft het scherpste oog en wie is een natuurtalent? Daar komen we vanzelf achter. Wie de meeste pijlen in de roos schiet, is de Robin Hood van de middag.
Wij gebruiken een recurveboog. De recurveboog heeft uiteinden die van de boogschutter afbuigen (re-curve). Voorafgaand en tijdens het schieten vertelt de ervaren instructeur je alles over de diverse schiettechnieken. Wij oefenen op een schietroos, dus geen appels op hoofden. Zo blijft iedereen gezond.

Blaaspijpschieten

De ideale schietsport voor kinderen!
Een van de meest veilige schietsporten is blaaspijpschieten. We noemen het ook wel “pijltjes schieten”. De Indianen waren er erg bedreven in. Het is een efficiënte en geruisloze manier om je doel te treffen. Gebruikten de Indianen giftige pijlen, wij houden het bij gewone pijltjes die hooguit de ballonnen van je tegenstander lekschieten. En dan moet je nog goed je best doen ook.

(kids € 29,50 p.p.)

Extra:

Koud/warm buffet compleet: meerprijs: € 7,50 p.p.
Drankenbuffet tijdens eten (17.00 -19.00) € 10,- p.p. Liever de gehele dag vrij & onbeperkt drinken? Dat kan voor slechts € 20,00 p.p.

Bel Aktief Overijssel 06 – 513 76 960 voor informatie / reservering of vul het onderstaand formulier in.

    Meer weten? Bel 06 51 37 69 60 voor vragen, reserveringen en meer. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur. Op zondag zijn wij gesloten. Liever contact per mail? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.