Image Alt

Op de camping

59,50 p.p. vanaf 20 personen (minder personen ook mogelijk) 4 uur

Ja!! Gezellig naar de camping

Sommigen hebben een jaarplaats, anderen een seizoen kaart en de echte trekkers gaan van veldje naar veldje. Toch verbroedert zo’n weekje camping, samen het chemisch toilet legen, in de rij staan voor het brood, weer ouderwets de afwas doen. En dan hebben we het nog niet over het recreatieteam. Die bedenken de meest hilarische activiteiten, ook op de camping van Aktief Overijssel.

De (indoor) camping van Aktief Overijssel is het hele jaar geopend. Als alle caravans waterpas staan, de tenten strak en het terrein verkend is, kan het campingspel beginnen. Het gezelschap kiest verschillende campingspullen. Van foute pet en badslippers tot campingsmoking. Wat gaan we doen?

Het “als de afwas maar eens af-was” spel

Met veel sop, een berg afwas en natuurlijk lauw water. Wie heeft als eerste ook de vette pannen schoon?

Camping Bingo

Heb je net alle stokken van de voortent op orde, moet je weer opletten!

Veld-Karaoke

Elk team zingt zo goed mogelijk mee en vals zingen is toegestaan. Zo lang de scheerlijnen strak staan kan er niets gebeuren.

En natuurlijk een heerlijke Camping Barbecue.

Wij zorgen dat het vuur heet blijft en de gerechten gaar worden. Dat wordt dus lekker eten. Drankjes haal je onbeperkt bij de campingbar.

Daarna is het tijd voor het eindfeest; de disco!

Niemand heeft last van geluidsoverlast, want iedereen doet mee! Het repertoire gaat van Hollands tot Latin en na de karaoke is iedereen goed bij stem. Meezingen dus.

    Meer weten? Bel 06 51 37 69 60 voor vragen, reserveringen en meer. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur. Op zondag zijn wij gesloten. Liever contact per mail? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.