Image Alt

Ziekenhuis op Stelten

59,50 p.p. vanaf 20 personen (minder personen ook mogelijk) 4 uur
Niet alleen doktertje spelen kan uit de hand lopen!

Dokter Bernhard, wat doet u nu? Zo gaat de hele galblaas naar de knoppen!!! In een ziekenhuis is het een komen en gaan van patiënten. En ook het aantal medewerkers loopt in de vele tientallen.

Als dat maar niet uit de hand loopt!

Het gezelschap wordt in groepjes ingedeeld en moet er voor zorgen dat alles in het ziekenhuis weer op rolletjes loopt. Het is een kwestie van managen, coördinatie en teambuilding. Het beste medische team haalt natuurlijk de meeste punten.

In welke operatie de teams ook zitten, alles ligt stil als het warm/koud buffet begint. Maar daarna zijn alle teams weer druk in de weer. Benieuwd wie het beste kan samenwerken.?Aan het einde van de avond wordt het winnende team bekend gemaakt.

Activiteiten

Het thema is een ziekenhuis waar de deelnemers zelf aan de bak gaan met dol-dwaze activiteiten. Zo is er een heuse brancard-race tussen de teams, worden er galblazen geknapt of verbandmiddelen ingezet. Het zijn echt leuke acties. Het programma is dan ook vooral vrolijk door de vele lachwekkende bezigheden en resultaten.En in ieder geval keert iedereen met een extra dosis lachen als beste medicijn, weer huiswaarts!

De hele avond (kan ook in de middag) duurt ongeveer 4 uur (inclusief buffet) en wordt afgesloten met ijs of koffie. Natuurlijk wordt dan ook de winnaar bekend gemaakt.

Ziekenhuis op Stelten in het kort:

20.00 uur              Ontvangst met koffie, uitleg en verkleden tot echte dokters en zusters
20.30 uur              Start van de competitie
21.00 uur              Onderbreking voor groots warm/koud buffet
22.30 uur              Vervolg competitie
23.45 uur              IJs of koffie en bekendmaking van de winnaar
24.00 uur              Einde

Wat doe je allemaal tijdens Ziekenhuis op Stelten;

Injectienaald schieten

Iedereen kan het, maar krijgt de patiënt wel het juiste medicijn? We schieten de injectienaalden “pijltjes” veilig met een blaaspijp richting het doel. Een geruisloze én pijnloze manier om te treffen. Van een afstand van 5 meter wordt geschoten met een patiënt op het doel. Er zijn verschillende varianten maar het komt er altijd op neer dat de beste prikzuster er met de eer vandoor gaat.

Brancardrace

Twee teams doen hun uiterste best de gewonde op tijd bij de EHBO te krijgen. Maar de brancard moet een ingewikkeld parcours afleggen. Als er maar geen ongelukken gebeuren.

Galblaas knappen

Opereren is precisiewerk. Je moet dan denken in millimeters en een uithaal is fataal! We oefenen de kwaliteiten van de teams met een galblaasoperatie. Nee, niet omhoog…. OMLAAG!!! Je kunt er om twisten, maar samenwerken gaat beter. Het medische team probeert met z’n drieën de bal (galblaas) naar het gat te bewegen. Soms moet je iets omhoog of omlaag. Hellen, draaien, wiebelen… alleen de bal aanraken mag niet.

EHBO-kwis

De medische kennis wordt regelmatig getoetst, dus ook met dit team. Het zijn multiple choice vragen. Je rent naar het vak van je keuze, A, B of C. Iedereen ziet wie het goed heeft, of fout.

U kunt ook voor een ander tijdstip kiezen.
Aanpassingen in activiteiten en buffet kan in overleg

    Meer weten? Bel 06 51 37 69 60 voor vragen, reserveringen en meer. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur. Op zondag zijn wij gesloten. Liever contact per mail? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.