Image Alt

Bedrijfsuitje Twente

Wanneer het team binnen een bedrijf goed met elkaar kan opschieten, weet wat ze van elkaar kunnen verwachten en elkaar goed aanvullen en samenwerken, zal het goed gaan met het bedrijf. Wanneer het team echter helemaal niet met elkaar kan opschieten, de sfeer niet prettig is en de samenwerking helemaal niet goed verloopt, zal het niet goed gaan met het bedrijf. Een bedrijf is dus afhankelijk van de sfeer binnen een team. Om die sfeer goed te krijgen en te houden is het belangrijk om zo af en toe een bedrijfsuitje Twente te organiseren.

Leer elkaar op een andere manier kennen

Met een bedrijfsuitje Twente bij Aktief Overijssel leren de medewerkers elkaar kennen op een andere manier, buiten het werk om. Gezelligheid en pret zijn bij zo’n bedrijfsuitje Twente heel belangrijk. Het team kan er na zo’n uitje weer flink tegen aan en omdat ze een leuke gezamenlijke herinnering aan dat toffe bedrijfsuitje Twente hebben zal de pret ook nog wel een poosje voortleven onder de medewerkers. Dat is de eerste reden waarom een bedrijfsuitje Twente zo belangrijk is; de pret.

Samenwerking staat centraal bij het bedrijfsuitje Twente

De tweede reden is de samenwerking! Wat is er nou leuker dan op zo’n gave manier elkaar beter te leren kennen en beter te gaan samenwerken! De activiteiten die Aktief Overijssel te bieden heeft zijn hier uitermate geschikt voor. Denk hierbij aan vlotbouwen of de stormbaan. Twee teams die het tegen elkaar opnemen. Het uiterste wordt gevraagd! Aanmoedigen en samenwerken zijn hier heel belangrijk! Een ideaal programma dus voor een geweldig bedrijfsuitje Twente!

Ruime keuze arrangementen en activiteiten in de regio Twente

Op onze website staan de arrangementen en activiteiten voor een bedrijfsuitje Twente op een rijtje. Alles is mogelijk, dus een zelf samengesteld programma is ook een optie. Wellicht zijn er nog plenaire sessies die een plaatsje moeten hebben in het programma van het bedrijfsuitje Twente. Ook dat is mogelijk! Daar is eveneens een arrangement voor!

En, heb je er al zin in gekregen? Pret en samenwerken op een andere manier dan op het werk. Plan nu een gaaf bedrijfsuitje Twente bij Aktief Overijssel!

Bedrijfsuitje Twente