Image Alt

Dagje uit Overijssel

Ontspanning is één van die zaken die ieder mens op z’n tijd nodig heeft… En waar kun je dat beter doen dan in Overijssel? Aktief Overijssel ligt in de mooiste natuurlijke omgeving van Nederland en is dus ideaal om een ontspannende, actieve dag te hebben. Dagje uit Overijssel? Dat doe je dus met Aktief Overijssel! Deze accommodatie bevindt zich in de gemeente Hellendoorn en heeft een uitdagend aanbod aan activiteiten voor jong en oud. Benieuwd? Kijk gerust eens door onze website heen om leuke ideeën op te doen voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, familiefeestje of personeelsuitje…

Gezellig dagje uit in Overijssel!

Dagje uit Overijssel: Wat is voor jou belangrijk? Voor de sfeer en de gezelligheid zullen wij zorgen, daar hoeft u zich niet druk om te maken! Daarnaast kun je uit een uitgebreid assortiment aan activiteiten kiezen, denk bijvoorbeeld aan midgetgolf, beach volleybal en de stormbaan, maar ook aan line dance, curling of sledehondenrace. Klinkt interessant toch? Op onze website staan nog veel meer leuke, spannende en grappige activiteiten! Lijkt een door ons opgezet programma toch niet helemaal wat u wilt? Dan kunt u altijd zelf een programma opstellen! Wij helpen daar graag mee, want een feestje bouwen: Dat doen we met veel plezier!

Prachtig omgeving en natuur voor een dagje uit

De mooie natuur in de omgeving maakt een dagje uit Overijssel helemaal compleet. Niet alleen werkt dat rustgevend en ontspannend, ook maakt het een heleboel méér activiteiten mogelijk! Grote wegen en steden zijn niet in de omgeving te vinden, en dat maakt de activiteiten ook nog eens veilig. Wordt het meer een binnen- dan een buitenfeestje? Ook dan kun je bij ons terecht! Wij hebben drie feestzalen waar maar liefst 300 man in kan, en bovendien hebben we tal van leuke binnenactiviteiten. Daarnaast is er natuurlijk een mogelijkheid om bij ons te eten – graag zelfs, want onze buffetten zijn van hoge kwaliteit, en daar laten we onze klanten graag van genieten! Kortom: Voor een dagje uit Overijssel moet u echt bij Aktief Overijssel zijn. Tot snel!