Image Alt

Dagje uit Twente

Vakantie of een doordeweekse school/werkweek? Met vrienden of het gezin? Sportief of gewoon lekker gek doen? Iemand jarig of gewoon zin in een feestje? Lekker een dagje uit Twente? Bij Aktief Overijssel maakt de reden niet uit. Feestjes en leuke dagjes uit kunnen altijd! En bij Aktief Overijssel kun je ervan uitgaan dat het ook een zeer geslaagd feestje of dagje uit Twente wordt!

Aktief Overijssel voor een leuk dagje uit in Twente

Als je op zoek bent naar een dagje uit Twente ben je bij Aktief Overijssel op de juiste plek! Hier vind je heel veel dagjes uit! Zo kun je kiezen voor een dag-arrangement bij jouw dagje uit Twente, maar ook kun je kiezen voor losstaande activiteiten en daarna heerlijk eten. Wat je ook kiest, het wordt zeker weten een prachtig dagje uit Twente! Je kunt het water op met de te huren kano’s, het bos in met een mountainbike, op het terrein zelf lekker midgetgolfen, handboogschieten, pistool schieten of lekker een middagje Oud Hollandse Spelen doen. Genoeg keuzes om een leuk dagje uit Twente te ondernemen!

Dagje uit Twente? Ook voor kinderfeestjes en personeelfeestjes!

Ook kun je voor kinderfeestjes bij Aktief Overijssel terecht. Op de website staan geschikte activiteiten voor kinderfeestjes in de leeftijdscategorieën 3 tot en met 6 jaar en 7 tot en met 12 jaar. Daar kun je uit kiezen en ook dat kan je in overleg uitbreiden met een lekker etentje. Zoek je een leuk dagje uit Twente voor jouw personeelsfeestje? Ook dan ben je bij Aktief Overijssel aan het juiste adres. Aktief Overijssel heeft genoeg activiteiten om gezellig met jouw collega’s team building te doen. Denk bijvoorbeeld aan: Kanovaren, Fietstreinen of Zeskamp. Ook als je met jouw familie een dagje uit Twente wilt doen omdat er iemand jarig is of omdat er iemand een jubileum viert, kun je bij Aktief Overijssel het leukste feestje bouwen. Met leuke activiteiten, eten en drinken en de mensen die met je mee zijn, kan jouw feestje niet meer stuk!

Onthoud: voor een geweldig leuk, origineel, fantastisch en mega gaaf dagje uit Twente moet je zijn bij Aktief Overijssel.

Dagje uit in Twente