Eten & Drinken

Onze feesten, themafeesten en activiteiten worden vaak geboekt met een overheerlijk en rijk gevuld buffet. Ze zijn verrassend uitgebreid, heerlijk en overvloedig. Geen wonder dat steeds meer mensen, ook zonder activiteit of feestje, van onze culinaire mogelijkheden gebruik willen maken. En dat kan.

Je kiest dan voor Aktief Overijssel als partyrestaurant.

Bekijk onze complete menukaart >>

Eten & Drinken

Lekker eten is een feest op zich!

Je bent met z’n tweeën of tot 250 personen en je wil lekker eten. Dan is Aktief Overijssel je stek. Je kunt kiezen uit een uitgebreide selectie drankjes om daarna à la carte of in buffetvorm aan te vallen. Je kunt kiezen uit een warm-koud buffet, barbecue, stamppotbuffet of pannenkoekenbuffet. Maar ook à la carte of een uitgebreide lunch is mogelijk. Voor de kleine trek heeft Aktief Overijssel een uitgebreide keuze in belegde broodjes.

Speciaal voor de actieve rustzoeker die er op uit trekt, is er de Aktief Picknick mand. Heerlijk genieten van het Sallandse landschap en een onvergetelijke picknick houden. Aktief Overijssel helpt je graag.

Vegetarisch?

Geen probleem, we hebben verschillende vegetarische gerechten op onze menukaart staan. En voor nog veel meer vegetarische wensen gaat onze kok graag nog wat verder. Geef je wensen door en we verrassen je graag.

Dieet?

Weet wat je eet, geldt zeker voor onze gasten met een speciaal dieet. Geef gerust aan wat je niet kunt of mag eten en we houden er rekening mee. Voor de meeste diëten heeft onze kok fantastische alternatieven waar menig (alles)eter jaloers op is.