Image Alt

Familiedag activiteiten

De familie Groen heeft al een tijdje niets samen gedaan. Het contact verwaterd een beetje want iedereen heeft het druk met zijn eigen bezigheden. Familiedag activiteiten zijn activiteiten waar niemand van de familie bij stil staat. Op de verjaardag van opa of oma zien ze elkaar nog en een enkele keer komt een van de ooms en tantes nog op bezoek, maar verder is er vrijwel geen contact. 

Grote keuze in familiedag activiteiten

Een van de kleinkinderen, Joanne Groen, vindt dat toch wel erg jammer. Zij besluit een Familiedag activiteiten te organiseren. Ze laat de familie weten om de 2e zaterdag van september vrij te houden en gaat op zoek naar leuke Familiedag activiteiten. Al snel komt Joanne op de website van Aktief Overijssel. Daar vindt ze enorm veel Familiedag activiteiten! Keuze voor Familiedag activiteiten genoeg en ook nog eens leuk voor zowel de jeugd als de volwassenen en senioren! Ze laat de website aan haar moeder zien en ook haar moeder wordt enthousiast! Ze bekijken de arrangementen vol met Familiedag activiteiten en eveneens de losse Familiedag activiteiten.

Leuke arrangementen voor de hele familie

Ze besluiten om een arrangement te boeken. Het Sallands Keuze Arrangement. Ze laat de familie weten wat er op de planning staat en op de 2e zaterdag van september zijn ze allemaal paraat! Er wordt gelachen en bijgepraat en Joanne krijgt van iedereen complimenten omdat ze met zo’n goed idee kwam! ‘Dit blijft niet bij deze ene keer,’ zegt oom Jochem. ‘Volgend jaar zal ik het regelen!’ ‘Aktief Overijssel heeft zoveel leuke Familiedag activiteiten, daar kunnen we nog wel een aantal jaren mee vooruit!’ zegt Joanne. En oom Jochem is het daar helemaal mee eens. Hij ziet het Toer de boer Arrangement wel zitten.

Dit ging over een fictieve familie, maar het kan maar zo zijn dat het met jouw familie net zo gaat. Misschien hebben jullie ook maar weinig contact en is het hoog tijd voor leuke Familiedag activiteiten! Waar wacht je nog op?

familiedag activiteiten