Image Alt

Familiedag Overijssel

Is het weer tijd voor de jaarlijkse familiedag Overijssel? Bij Aktief Overijssel ben je aan het juiste adres! Er is voor ieder wat wils om de Familiedag overijssel tot een groot succes te maken. Zo zijn er activiteiten die ideaal zijn voor kinderen, maar ook voor volwassenen is het aanbod activiteiten bij Aktief Overijssel groot. Denk bijvoorbeeld aan Skippybalrace, Midgetgolf en de Hellendoornexpres voor de kids en Bierpul schuiven, Quad rijden en kanovaren voor de volwassenen. Je merkt al dat een familiedag in Overijssel bij Aktief nooit saai kan zijn!

Stel zelf je familiedag in Overijssel samen!

Je kunt bij Aktief Overijssel jouw familiedag Overijssel zelf samen stellen maar als je voor simpel bent, dan kun je ook een kant en klaar arrangement kiezen. De arrangementen zijn zeer divers en ook hier is er weer voor alle leeftijden wat wils! Met een arrangement is jouw familiedag Overijssel binnen no time geregeld. Enkele voorbeelden van arrangementen zijn: Barbecue de luxe, Zeskamp, Sallands Keuze Arrangement en Kano-afzaktocht. Een arrangement kan bestaan uit een aantal activiteiten met een kopje koffie en Twentse krentenwegge vooraf, tussendoor kan er een lunch geregeld worden en achteraf een dinerbuffet of bbq. Zie je jullie familiedag Overijssel al voor je? Met Aktief Overijssel wordt het zeker weten een groot succes!

Creëer leuke herinneringen

Tijdens de leuke activiteiten bij jullie familiedag in Overijssel kan er heerlijk worden bij gekletst. De leuke herinneringen worden weer opgehaald en op hetzelfde moment worden er ook weer nieuwe leuke herinneringen toegevoegd. De familiedag Overijssel is nog nooit zo leuk geweest. Laat je dus informeren over nog meer mogelijkheden en plan die jaarlijkse familiedag Overijssel! Weet je al wat het wordt? Een leuk kant en klaar arrangement of toch iets dat je zelf samen stelt? Het kan allemaal!

Familiedag overijssel. Bij Aktief Overijssel wordt dat zeker een dag om nooit meer te vergeten!

Familiedag bij Aktief Overijssel