Image Alt

Familiefeesten

Hoe organiseer je een gezellige dag als het gezelschap gemengd is? Jong en oud door elkaar, actieve en minder actieve mensen, mensen die van spelletjes houden en mensen die er een hekel aan hebben… Het organiseren van familiefeesten is vaak een moeilijke opgave. Bent u deze keer aangewezen om het feest te organiseren en maakt u zich al zorgen? Stop daar dan mee, want u bent op de juiste website terecht gekomen. Aktief Overijssel is gespecialiseerd in het organiseren van alle soorten feesten, waaronder familiefeesten. Wij plannen met u het gezelligste familiefeest dat u in jaren gehad heeft!

Heel veel activiteiten voor familiefeesten

Familiefeesten zijn natuurlijk altijd gezellig. Hoe leuk is het om iedereen weer eens bij elkaar te hebben?! Maar: zoveel mensen, zoveel wensen en daardoor valt het niet mee om voor familiefeesten een activiteit te bedenken waar iedereen blij mee is. Maar waarom ook maar één activiteit? Wat dacht u van verschillende activiteiten, dus voor ieder wat wils? Als u kiest voor het Sallands Keuze Arrangement kan iedereen kiezen uit verschillende activiteiten, zoals een steptocht, klootschieten, klompjesgolf, een tocht per fietstrein, curling, handboog- of blaaspijpschieten, sjoelen met een 5 meter lange sjoelbak… Enzovoorts. Iedereen kiest waar hij of zij zin in heeft en met de koffie, de lunch, een andere pauze en het avondeten is iedereen weer bij elkaar.

Voor jong en oud!

Is iedereen actief? Dan kunnen jullie met z’n allen gaan kanoën of survivallen. Houden jullie allemaal van een feestje? Dan behoren ook “gewone” feestavonden tot de mogelijkheden. En als u een keer iets anders wilt… Ga dan voor de Boerenavond, waarbij onder het genot van een drankjesbuffet verschillende boerenspellen gedaan worden. Gegarandeerd plezier voor jong en oud en alle tijd om even bij te kletsen.

Kortom: Familiefeesten organiseren hoeft geen drama te zijn! Neem contact op met Aktief Overijssel, bespreek uw wensen, leg de uitvoering in onze handen en de hele familie zal nog jaren over dit familiefeest napraten.

Familiefeesten