Image Alt

Personeelsfeesten

Personeelsfeesten zijn natuurlijk bedoeld voor de gezelligheid, maar… Vaak mag er ook wel een leuke teambuildingactiviteit bij georganiseerd worden! Naast het gezellige koffiedrinken, eten of borrelen wordt er vaak wel iets actiefs gedaan. Aktief Overijssel weet wel raad met personeelsfeesten. Voor een geslaagd feest kunt u onze hulp inschakelen. Desgewenst stellen wij samen met u een programma op, waar iedere medewerker zin in heeft. Naast leuke activiteiten zorgen we ook voor drinken, goed eten en wanneer gewenst zelfs voor vervoer!

De ideale locatie voor personeelsfeesten!

Aktief Overijssel ligt in het buitengebied van Hellendoorn. In deze prachtige, natuurlijke omgeving kan iedereen tot rust komen, maar er is ook vooral ruimte om iets actiefs te ondernemen! Voor personeelsfeesten hebben we programma’s genoeg om uit te kiezen, maar u kunt natuurlijk ook zelf iets samenstellen. En mocht het weer niet meewerken… Ook dan is er geen reden om met personeelsfeesten alleen maar binnen te zitten, koffie te drinken en naar een toespraak te luisteren, want onze binnenruimte is groot genoeg voor tal van activiteiten!

Actieve personeelfeesten voor een goede teambuilding

Houdt u van actieve personeelsfeesten? Kies dan voor de Actief-uitdaging! De groep wordt in teams ingedeeld die natuurlijk tegen elkaar strijden, bijvoorbeeld bij kanoën of fietstreinen, maar ook bij vlotbouwen of quad rijden! Dit programma is inclusief een uitgebreide lunch, maar ook inclusief een buffet (denk bijvoorbeeld aan een barbecue…). Ook voor teambuilding hebben we een programma bedacht. Daarin is naast actieve activiteiten ook ruimte voor plenaire sessies in onze ruime zalen. Liever een 100% actief dagje? Ook dat kan! In dit programma hebben jullie continu iets te doen, zoals kanovaren, een zeep-paal gevecht of andere leuke spellen en activiteiten!

Uw eigen feest samenstellen?

Wij van Aktief Overijssel hebben al programma’s voor personeelsfeesten voor u klaar staan, maar we gaan graag met u in overleg over wijzigingen hierin, zodat het programma voor iedereen goed is! Heeft u vragen of wilt u al een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Personeelsfeesten kano