Image Alt

Teamuitje

Leuk! Het is weer tijd voor een teamuitje! Of bent u dit jaar de organisator en vindt u het eigenlijk helemaal niet zo leuk om een teamuitje te organiseren? U bent op de juiste website beland. Aktief Overijssel houdt van feestjes bouwen en weet een dagje uit met het team tot een dag te maken waar over een paar jaar nog over gepraat wordt. In een prachtige omgeving, op een locatie die in alles voorziet, zullen alle collega’s zich kunnen vermaken. De activiteiten die wij aanbieden, zijn bovendien lang niet allemaal alledaags…

Teamuitje in de buitenlucht

Aktief Overijssel ligt in de buurt van Hellendoorn. Als u de omgeving kent, weet u dat de natuur hier erg mooi is – en eigenlijk perfect om verschillende activiteiten te ondernemen. Wij raden u daarom aan om met het teamuitje vooral even van de natuur te genieten en en eropuit te trekken met bijvoorbeeld een quad, of alleen maar met een kompas… Ook kunt u buiten kanovaren, fietstreinen, tractor rijden, steppen… Of… Misschien vindt u het leuker om iets gekkers te doen, iets dat niet voor een glimlach, maar voor een schaterlach zorgt… Laat het team zich dan uitleven op de zeephelling of op de stormbaan!

Grote keuze aan binnenactiviteiten!

Laat het weer het niet helemaal toe om alleen maar buiten actief te zijn? Geen probleem, want onze binnenactiviteiten zijn minstens net zo leuk als de buitenactiviteiten. Bierpulschuiven, blaaspijpschieten, skibroekhangen… Het is zomaar een greep uit ons enorme assortiment. Keuze genoeg dus, voor een gezellig en vooral actief teamuitje!

Ook zalen beschikbaar voor het teamuitje

Naast actieve activiteiten is er misschien ruimte nodig voor een peptalk of iets dergelijks. Ook dat kan bij Aktief Overijssel. We hebben verschillende grote zalen beschikbaar, waar dergelijke activiteiten plaats kunnen vinden. Ook zorgen we graag voor een heerlijke lunch of een diner (onze keuken staat in de omgeving zeer goed bekend) en zo nodig voor het vervoer. Kortom: Het teamuitje van dit jaar wordt compleet verzorgd als u het door ons laat organiseren! Neem via de website of telefonisch contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken!

Teamuitje