Image Alt

Verjaardagsfeest

Sweet 16, eindelijk 18, Sarah of Abraham gezien, of gewoon zin in een goed verjaardagsfeest? Wat goed dat je op onze website terecht gekomen bent! Wij van Aktief Overijssel houden ervan om andermans feestjes te bouwen en organiseren dus ook graag jouw verjaardagsfeest! Houd je van actief, sportief en vooral van veel plezier? Lijkt het je wel wat om een dag vol sport en spel en heerlijk eten te laten organiseren, zonder zelf de hele dag de gastvrouw te zijn? Laat ons dan je wensen weten en wij zullen ervoor zorgen dat jouw verjaardagsfeest onvergetelijk zal zijn!

Alle ruimte voor een geweldig verjaardagsfeest

In het prachtige landschap in de omgeving van Hellendoorn heb je echt het gevoel dat je er helemaal tussenuit bent. Het prachtige natuurlandschap biedt tal van mogelijkheden. Aktief Overijssel is ruim opgezet, waardoor jij en de rest van de feestgangers alle ruimte hebben om er een mooi verjaardagsfeest van te maken. Van bekende activiteiten zoals fietsen, kanovaren en midgetgolfen tot weinig aangeboden activiteiten zoals boogschieten, quad rijden, solex rijden en sledehondenraces, we hebben van alles om de dag prachtig te maken. Bij slecht weer hebben we natuurlijk ook heel veel binnenactiviteiten, die niet minder leuk en minder ruim opgezet zijn dan de buitenactiviteiten… We hebben namelijk ook hele grote feestzalen om het feestje in voort te zetten. Kortom: Ruimte genoeg!

Groot aanbod activiteiten voor verjaardagsfeesten

Neem eens een kijkje tussen onze activiteiten op de website en laat ons weten welke activiteiten echt in het programma van jouw verjaardagsfeest zouden moeten. Wil je een combinatie van binnen- en buitenactiviteiten, dan zullen we daarvoor zorgen. Wil je graag sportieve activiteiten met rustige actieve activiteiten afwisselen, dan is ook dat mogelijk. Wij zullen ons verder over de organisatie van de rest van de dag buigen. Wil je een lunch of diner buffet, barbecue of stamppot, onbeperkt drinken gedurende de hele dag? Alles kan! Laat het ons weten, we staan voor je klaar!

Verjaardagsfeest activiteiten