Image Alt

Personeel uitje

Is het jaarlijkse personeel uitje jaarlijks hetzelfde? Vindt u het ook moeilijk om iets te bedenken waar iedere medewerker zin in heeft en bij wil zijn? Bent u wel eens toe aan een originele activiteit, waaraan iedereen met plezier terug denkt? Dan bent u nu op de juiste website terecht gekomen! Aktief Overijssel kan namelijk aan al uw wensen voldoen. Dit jaar is het personeel uitje zeker niet saai. De dag zit vol met leuke activiteiten, wordt perfect verzorgd met genoeg drinken en eten van goede kwaliteit en kan zelfs aangevuld worden met een verzorgde heen- en terugreis, zodat u zich ook geen zorgen hoeft te maken over het vervoer.

Gezellig en actief personeel uitje

Het personeel uitje wordt een gezellige, actieve dag als u Aktief Overijssel inschakelt! Wij hebben verschillende programma’s samengesteld, die voor ieder wat wils bieden. Kies voor de Actief-uitdaging en werk in teams samen en tegen elkaar. Teambuilding en gezelligheid in één! In dit programma gaan jullie kanovaren, golfen, vlotten bouwen, quad rijden of fietstreinen en wordt er tussendoor uitgebreid geluncht en koffie gedronken. De dag wordt afgesloten met een buffet of met een heerlijke barbecue. Wilt u liever een programma dat voor teambuilding gemaakt is? Ook dat kan! In dit programma worden actieve activiteiten afgewisseld met seminars, peptalks en andere plenaire sessies in één van onze zalen. Ook een volledig actieve dag kan bij ons geregeld worden. In dit programma kiezen jullie zes verschillende activiteiten naast een spelletjesparcours. Kies bijvoorbeeld voor de zeephelling, waar u gegarandeerd met buikpijn van het lachen vandaan komt! Ook de stormbaan valt altijd in de smaak. De tijgerbaan, het klimrek en de verschillende manieren om droog over het water heen te komen zijn uitdagend én gezellig!

Maak van uw personeelsuitje een succes!

Kortom: Het personeel uitje van dit jaar wordt een absoluut succes. De leuke activiteiten worden afgewisseld met drankjes en heerlijk eten. En, zoals gezegd… Ook het vervoer kan voor u geregeld worden. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

Personeel uitje