Image Alt

Leve de vrijheid

49,50 p.p. vanaf 10 personen 4 uur

Zo vrij heb je je nog nooit gevoeld.

Het thema van dit dagarrangement is duidelijk, vrijheid. Voordat je die opgeeft moet er heel wat gebeuren, gaan trouwen bij voorbeeld. En daarom ga je met je vrienden of vriendinnen nog één keer gezamenlijk de ultieme vrijheid beleven.

We beginnen met een ontvangst. Iedereen kent elkaar dus we gaan snel beginnen met het eerste onderdeel.

Trekkerrijden. Bochtenwerk, doe maar zoals jij het wilt! Jullie gaan lekker over het weiland. Deze outdoor activiteit doe je op ons eigen terrein en heeft bij elk weertype zijn eigen charmes. We combineren het met een uitdagende Kompas-puzzeltocht!

Handboogschieten komt weer van pas als Amor het erbij laat zitten. Nee niet gelijk op het hart richten. Eerst oefenen op een schietroos. Nu begrijp je dat verliefd worden een serieuze zaak is. Probeer het hart van de roos maar te raken. En net als in het echt, schiet je vaker mis dan raak. De moderne variant, buksschieten kan ook.

Omdat de boog niet altijd gespannen kan zijn, sluiten we af met een fantastisch buffet of barbecue. Afhankelijk van het weer en het jaargetijde kunnen deze activiteiten ook binnen worden gehouden of hebben we een alternatief programma.

In dit vrijgezellenarrangement heb je de optie voor een 2 uur durend drankenbuffet!

Het programma:

13:00 uur             Aankomst met koffie of thee.
13:30 uur             Trekker-Behendigheid in combinatie met de kompas-foto-puzzeltocht.
15:30 uur             Pauze en een drankje.
16:00 uur             Handboogschieten of buksschieten naar keuze op onze schietbaan.
17:00 uur             Uitgebreid koud/warm buffet of barbecue.
17:30 uur             Uitgebreid buffet of barbecue.
18:45 uur             IJs of koffie.
19:00 uur             Verwachte eindtijd.

Prijs: €49,50

Extra bij te boeken: onbeperkt & vrij drinken tijdens het buffet (17:00 – 19:00). Meerprijs van slechts €10,00 per persoon.

En we gaan nog niet naar huis!!!!

Dit is een uitbreiding op het arrangement. We gokken erop dat de groep nog lang niet moe is en knopen er daarom een Casino-avond aan vast. Van 19:30 tot 21:30 gaan de vrijgezellen hun geluk testen op de speeltafels. We spelen roulette en blackjack. Alles volgens de spelregels en natuurlijk met een echte croupier. Natuurlijk is er vrij drinken en zorgen we ervoor dat niemand platzak naar huis gaat.

Prijs voor het middag én avond programma

€ 79,50 p.p.

Bel Aktief Overijssel 06 513 76 960 voor informatie / reservering of vul het onderstaand formulier in.

    Meer weten? Bel 06 51 37 69 60 voor vragen, reserveringen en meer. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur. Op zondag zijn wij gesloten. Liever contact per mail? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.