Image Alt

Boer zoekt vrouw

42,95 p.p. vanaf 10 personen 4 uur

Boer zoekt vrouw / boerin zoekt boer.

Tja, dat zijn zo de problemen van het platteland. Je woont ver uit elkaar en als je bent uitgekeken op de meiden van het eigen dorp, moet je een dorp verder kijken. En als het dan lukt is een vrijgezellenfeest in boerensfeer precies wat je nodig hebt. Dit vrijgezellenarrangement is overigens ook voor stadse mensen te boeken. Wie kiekt niet zo krek!

Aangekomen bij Aktief Overijssel stapt het hele gezelschap in de boerenkiel. Er moet gehooid worden. En dat doen we met een hooivork. Dat je hiermee ook andere leuke dingen kunt doen, zal snel blijken. Nee, niet in de kuiten prikken, maar echt Sallands hooivork darten. Ga dan maar eens One Hundred And Eighty gooien.

Het werk op de boerderij is niet zo maar af. Tijd voor klompmikken. Het is een soort van jeu des klomp, in plaats van boules. En we drinken er natuurlijk veel bier bij. Dat maakt het mikken er overigens wel iets moeilijker op.

De klompen zijn gebroken en de hooischuur is vol. Benieuwd wanneer de vrijgezellen het hooi in kunnen duiken? Nou, mooi niet. Eerst is er nog een kruiwagenrace. De mest werd vroeger met kruiwagens uitgereden. En nu doen we dat met de vrijgezellen. Het ruikt beter, maar rijdt moeilijker.

Tussendoor is er natuurlijk voldoende tijd om de dorst te lessen.

En dan is het tijd om spijkers met koppen te gaan slaan. Letterlijk!! Het gaat niet alleen om brute kracht, je mag alleen slaan als je de vraag goed beantwoord hebt. Spieren en denkkracht moeten hier samenwerken voor het beste resultaat.

Na noeste arbeid is het goed eten. Ook dit keer. We sluiten het vrijgezellenfeest af met een spetterende barbecue of groots buffet.

Het programma:

20:00 uur             Ontvangst met koffie of thee.
20:30 uur             Hooivorkdarten (indoor).
21:00 uur             Warm/koud buffet of Barbecue.
22:30 uur             Klompmikken, kruiwagenrace en spijkerslaan. Kruiwagenrace is een outdoor activiteit.
23:45 uur             IJs of koffie.
24:00 uur             Einde.

4 uur durend drankbuffet 4 uur durend drankbuffet

En omdat we bij Aktief Overijssel weten dat trekkers niet zo snel rijden, kun je bij dit vrijgezellenarrangement een bus huren. We halen dan het hele gezelschap op en brengen ze ook weer, een ervaring rijker, terug. Vraag naar de mogelijkheden!

Bel Aktief Overijssel 06 – 513 76 960 voor informatie / reservering of vul het onderstaand formulier in.

    Meer weten? Bel 06 51 37 69 60 voor vragen, reserveringen en meer. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur. Op zondag zijn wij gesloten. Liever contact per mail? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.