Image Alt

Buksschieten

7.50 p.p. vanaf 10 personen 1 uur bij 20 personen

Daag uw vrienden, familie of collega’s uit!

Met onze luchtdruk geweren kunt u na een korte instructie oefenen met de juiste richting….en in de roos te schieten op een papieren roos. Zo kunt u achteraf de score vergelijken met uw collega’s, vrienden of familieleden!

Schieten kan iedereen?

Bewapend met een buks in uw hand kunt op een sportieve manier laten zien, dat er met u niet te spotten valt. Schieten kan iedereen maar is toch een kunst op zich! U zult ervaren dat het niet altijd makkelijk is om uw doel met precisie te raken. Daag uw vrienden, familie of collega’s uit door op kaarten met punten te schieten! Deze activiteit is een schot in de roos voor iedereen en zorgt voor veel spanning en sensatie!

Schieten in allerlei varianten

Bij Aktief Overijssel kunt in verschillende vormen schieten. U kunt hierbij denken aan handboog schieten en het aparte blaaspijp schieten. Dit alles natuurlijk onder professionele begeleiding van een instructeur.

    Meer weten? Bel 0572-330 926 voor vragen, reserveringen en meer. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur. Op zondag zijn wij gesloten. Liever contact per mail? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.