Image Alt

Croquet

4.95 p.p. vanaf 10 personen

Je kunt er haringen mee in, en pieren uit de grond slaan. Maar bij Aktief Overijssel gebruiken we de houten hamers om croquet mee te spelen, ons nieuwe spel.

Tennis speelt tegenwoordig iedereen en hockey is zo passé. Doe wat de Engelse adel al eeuwen speelt, speel croquet (spreek uit als kroket die je te heet eet).

Croquet speel je met de hele familie, want de inspanning is gering en de snelheid ook. Daarom speelden vroegen ook de dames het, in het lang. Er komt wel behendigheid bij kijken en balinzicht. Bij croquet is het de bedoeling om in zo weinig mogelijk slagen de houten bal met een houten hamer, door de hoepeltjes te slaan en weer terug.

Elk team speelt met zijn eigen kleur. In 1900 was het nog een Olympische sport en ook nu wordt het nog gespeeld in 30 landen die zijn aangesloten bij de wereldcroquetfederatie. Als een carrière in de tennissport iets te veel van het goede is, begin dan met croquet bij Aktief Overijssel.

    Meer weten? Bel 0572-330 926 voor vragen, reserveringen en meer. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur. Op zondag zijn wij gesloten. Liever contact per mail? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.