Escaperoom

Escaperoom

95,- Totaal min. 2 en max. 6 personen per groep ongeveer 1,5 uur

Nieuw: Ontsnappen bij Aktief Overijssel

Bij Aktief Overijssel kom je het café gemakkelijk in, en heel moeilijk uit. Het beveiligde cafe kent een geheime route die alleen wordt ontdekt door speurneuzen die doorzetten.

Aktief Overijssel heeft een nieuwe activiteit. Een escaperoom, of eigenlijk twee. Een bruin café met daarbij een eigen biljartkamer. Met een groepje van maximaal vijf mensen kom je eerst in het café gedeelte. Hier krijg je maximaal 45 minuten de tijd om met raadseltjes, codes en opdrachten, de code te vinden van de deur naar de tweede ruimte.

In de tweede ruimte, de biljartkamer krijgt de groep weer allerlei opdrachten. Ook nu krijg je weer maximaal 45 minuten tijd om alles op te lossen om de kamer te kunnen verlaten. Het verlaten is al een prestatie. Of wil je zelfs een recordtijd zetten? Dat is echt heel knap, want de eerste ontsnapping moet nog komen!

Wie wil winnen zorgt dus in ieder geval voor een goede groepsindeling. Zorg dat je naast slimmeriken, ook een paar studiebollen in je groep neemt. Alfa’s en Beta’s! Exacte denkers en creatieve losbollen, dat is je ideale escape groep. Maar of het je gaat lukken….

Handig om te weten
  • Voor deze activiteit geldt een minimale leeftijd van 15 jaar

 

    Meer weten? Bel 06 51 37 69 60 voor vragen, reserveringen en meer. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur. Op zondag zijn wij gesloten. Liever contact per mail? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.