Zeskamp

Zeskamp

Je bent zeker niet voor zessen klaar en je speelt het ook niet met z’n zessen. Zeskamp is een afwisselende dag lekker bezig zijn. Je speelt met een team zes activiteiten en tussendoor wordt voor de innerlijke mens gezorgd. Dat is dus inspannen, ontspannen, incasseren én innemen geblazen! Echt iets voor een groep die een beetje competitie niet uit de weg gaat.

Zo ziet je dag er uit:

11.00        Aankomst met koffie en thee
11.30        Indeling van de groepen en start activiteiten
13.00        een prettige onderbreking, het lunchbuffet
14.00        We gaan verder met de competitie
15.30        Nog even moed indrinken met een drankje en een hapje
17.00        Start barbecue de luxe

 

Welke zes activiteiten gaan jullie doen;

Het grote A-spel

Leer op een speelse wijze samenwerken, gebruik de creativiteit van de groep en wordt inventief. Dat zit allemaal in het grote A-spel.
Hoe gAAt het allemaal in zijn werk?
Een teamlid staat in een grote letter A, gemaakt van ijzer. De andere teamleden hebben touwen vast die aan de A zijn bevestigd. Met goed samenwerken zorgt het team dat een parcours, goed en vooral snel wordt afgelegd.

Beach Volleybal

Leuker dan gewoon volleybal, omdat het on the beach is.
Het wordt gespeeld op de stranden van Acapulco, Miami en Scheveningen én op het “strand” van Aktief Overijssel in Hancate bij Hellendoorn.
Ons strand bestaat uit een grote zandbak waar twee teams de strijd aanbinden. In teams van 6 personen wordt er gespeeld op een veld van 8 bij 16 meter, zonder middenlijn en met een verzwaarde bal. Het is maar goed dat je bij ons ook een omkleedruimte en douche hebt, want het zand komt overal. Rennen is moeilijk, maar duiken gaat des te beter. Geen enkele reden dus om niet alle ballen te willen halen.

Stormbaan

Op de stormbaan komt het erop aan!
Waar kan je je niet alleen uitleven, maar ook de competitie aangaan? Met jezelf of met teamleden? Waar komt het aan op snelheid, behendigheid en uithoudingsvermogen? Op de stormbaan. De stormbaan van Aktief Overijssel bestaat uit 8 uitdagingen. Ideaal om de rangorde in de familie te testen of collega’s af te troeven.

Onze acht stormbaan onderdelen:

  1.     De Tijgerbaan. Kruip onder het camouflage net . Duiken!!! Je mag het net niet raken!
  2.     Het Klimrek. Klim over het 3 meter hoge rek.
  3.     De Evenwichtsbalk. Bewaar je evenwicht op deze wiebelende balk. Val niet in de ondergelegen waterbak!
  4.     Hoger & Lager. De naam zegt het al, onder het lage- en over het hoge rek!
  5.     De Trekkerbanden. Al tijgerend onder de trekkerbanden door!
  6.     Touw over het water. Een oversteek over een waterbassin? Zorg dat je droog over komt.
  7.     De kleine banden race. Eerst je linker en dan je rechtervoet in de banden en dan vol tempo! Pas op dat je je coördinatie niet verliest.
  8.     Het Slingertouw. Slinger behendig met het touw over de waterbak en land veilig aan de andere kant, of.......net niet!!

Kanovaren

Pak een kano of kajak en probeer het droog te houden. Je ziet in ieder geval de wereld vanuit een heel ander perspectief, vanaf het water. De Regge is een schitterend riviertje dus dat wordt genieten.

Zeephelling

Er af gaat vanzelf, maar erop… dat lukt alleen de allerbeste!
Lach eens om de afgang van een ander, de mislukte pogingen om overeind te blijven, laat staan de helling op te komen. Dat gebeurt allemaal op de zeephelling.
Men neme een flinke helling, veel water en twee touwen. En je hebt een recept voor de beste lachbui die je in jaren hebt beleefd. Want of je nu de familie omlaag ziet glijden, je vriendengroep ziet ploeteren of de collega’s van de boekhouding onderuit ziet gaan. Het is altijd leuk, beregezellig en vooral uiterst amusant om te zien.
En als je dan eindelijk boven bent, glij je toch gewoon weer omlaag voor de volgende poging.

Steptocht

Op de step, op de step, ik ben zo blij dat ik ‘m heb!
Dat liedje en andere kunt je 5 kilometer lang zingen. Want zo lang is de steptocht in onze zeskamp. Het gaat om de snelheid, zonder de veiligheid uit het oog te verliezen. Maar kijk ook om je heen, want je stept door een van de mooiste gebieden van ons land, Salland.
Wie denkt dat de ervaringen uit de jeugd voordeel geeft, vergist zich. Want je mag nu WEL van de stoep!

Vanaf 30 personen

€ 59,50 p.p.

Extra:

Barbecue compleet, meerprijs € 7,50 p.p.

Drankenbuffet tijdens het eten (17-19 uur) € 10, p.p. Liever de gehele dag vrij & onbeperkt drinken? dat kan voor € 20,00 p.p.

vanaf 30 personen

Prijs: € 59.50 p.p.

Bel Aktief Overijssel 0572-330 926 voor informatie / reservering of vul het onderstaand formulier in.

Vraag meer informatie

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Graag informatie over:


Naam feest / arrangement
Aantal personen
Opmerkingen
Vraag: 5-2 =