Image Alt

Toer de boer

89,95 p.p. vanaf 6 personen 8 uur

Trekker toeren met Teun. Gierend in de lage giering. Dat is wat je kunt verwachten als je met Teun het Sallandse platteland gaat verkennen. Op je eigen trekker natuurlijk! We laten Klarabella 4 en Stientje 17 even voor wat ze zijn en trekken er met de trekker op uit. De Boeren Vijfkamp en een stevige Boerenlunch maken de dag compleet. Met Toer de Boer ben je voorlopig nog niet thuis.

Wat doe je allemaal tijdens Toer de Boer:

Rat slaan

Wat zijn die beesten onvoorspelbaar. Een teamlid laat een rat (niet echt hoor!) door een PVC-buis vallen. Wie de rat raakt, heeft een punt.

Hooivork darten

Darten voor slechtzienden, met echte hooivorken. De basisspelregels zijn hetzelfde. Je gooit drie keer en de punten tel je op. Het dartbord is vervangen door vakken op de vloer. Wel allemaal dezelfde kant op gooien, anders wordt het een puinhoop.

Kruiwagenrace

Wie een kruiwagen heeft komt er wel, maar of het de eindstreep is? Je bent volledig afhankelijk van je teamleden die, in estafettevorm, de kruiwagen over het parcours kruien.

Rat schieten

De oplossing tegen de rattenplaag van vroeger. Schiet ze! Met de recurveboog van Aktief Overijssel maak je een beste kans. De recurveboog heeft uiteinden die van de boogschutter afbuigen (re-curve). Voorafgaand en tijdens het schieten vertelt de ervaren instructeur je alles over de diverse schiettechnieken.

Klompmikken

De Hollandse variant van Curling. Schuif je klomp zo dicht mogelijk bij de cirkel om te winnen. Wie z’n klomp breekt, is af.

11:00 uurU bent te gast bij Aktief Overijssel waar u wordt ontvangen met koffie en vlaai. De klompen, boerenkielen, zakdoeken en petten liggen al voor u klaar!
11:30 uurUw gasten worden ingedeeld in groepjes. Boer Teun gaat met u mee trekkerrijden. Daarnaast vindt er tussen de teams een Boerenvijfkamp plaats.
13:00 uurOnderbreking van de activiteiten met een uitgebreide boerenlunch.
14:00 uurVervolg van de boerenactiviteiten.
15:30 uurPauze met een drankje op het terras of in ons restaurant.
17:00 uurIn het restaurant staat een grandioos koud en warm buffet voor u klaar.
18:30 uurTer afsluiting boerenschepijs of koffie naar keuze

Extra mogelijk:

Koud/warm buffet compleet: meerprijs:  € 7,50 p.p.
Drankenbuffet tijdens eten (17.00 -19.00) € 12,50,- p.p. Liever de gehele dag vrij & onbeperkt drinken? dat kan voor €20,00 p.p.

Bel Aktief Overijssel 0572-330 926 voor informatie / reservering of vul het onderstaand formulier in.

Meer weten? Bel 0572-330 926 voor vragen, reserveringen en meer. Wij zijn op alle dagen bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur. Liever contact per mail? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.