Jubileum

Jubileum

Jubilate in alle staten

Wie is er binnenkort 25 jaar bij het bedrijf? Hoe vieren we 40 jaar trouwe dienst of het 100-jarig bestaan? Hopelijk niet met een draaiboek dat net zo oud is. Maak de dag net zo bijzonder als de aanleiding, vier het bij Aktief Overijssel.

Voor de officiële momenten wil je een goede zaal hebben, koffie/thee met gebakje, toespraak, podium, geluid… applaus. Gelegenheid tot feliciteren en dan…. Precies, dan kan het allemaal anders gaan. Dat is jubilate in alle staten. Staten van activiteit, gezelligheid en vertier.

Waarom niet het hele gezelschap met de Aktief Touringcar ophalen en weer terug brengen? De jubilaris natuurlijk per bijzonder vervoer. Cadillac uit 1955, per koets, Harley, tractor? Het kan als het past bij het feestvarken.

Met het hele gezelschap naar de roulettetafel, hooivork darten of de klimtoren bestijgen. Misschien een goede oefening voor wie ook zo ver wil komen. Aktief Overijssel heeft het allemaal in en om het terrein. Neem de telefoon en vraag naar de onuitputtelijke mogelijkheden. Je jubileert maar één keer!

3 Activiteiten, koffie/thee en gebakje, zaal met faciliteiten.

Extra’s in overleg mogelijk, tegen meerprijs.

Tijdsduur, ongeveer 3 uur.

vanaf 20 personen

Prijs: € 22.50 p.p.

Bel Aktief Overijssel 0572-330 926 voor informatie / reservering of vul het onderstaand formulier in.

Vraag meer informatie

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Graag informatie over:


Naam feest / arrangement
Aantal personen
Opmerkingen
Vraag: 1+3 =