Teambuilding

Teambuilding

Personeelsfeestje met 100% productieve uren

Na een jaar uren verantwoorden wordt deze dag een verademing. Bij Aktief Overijssel is iedereen 100% productief bezig. Ja, ook Henk van inkoop en de “vrije jongens” van logistiek. Zelfs de directie kan haar uren deze dag niet op de overhead laten drukken. Dat doen we zonder urenverantwoording! En de kosten? Gewoon één bedrag per deelnemer, kunnen ze bij P&O nog wat van leren!

Het is gewoon een kwestie van DOEN!

Jullie willen een onvergetelijk personeelsfeest? Iets waar iedereen aan mee kan doen? Binnen of buiten en met ophalen en terug brengen? Echt een topdag die iedereen niet snel vergeet? Gewoon DOEN bij Aktief Overijssel. We hebben meer dan 60 verschillende activiteiten, allemaal 100% inzetbaar, 100% leuk en daarna is iedereen toe aan een onvergetelijk buffet of barbecue. Het enige onderdeel dat niet 100% op gaat (we vullen steeds bij!).

We zetten ons 100% personeelsfeestje op een rijtje:

Jullie gaan zes verschillende activiteiten doen. Hieronder volgt een keuze, maar andere combinaties zijn ook mogelijk. Naast het spelletjesparcours gaan jullie:

Zeephelling

Er af gaat vanzelf, maar erop… dat lukt alleen de allerbeste!

Lach eens om de afgang van een collega, de mislukte pogingen om overeind te blijven, laat staan de helling op te komen. Dat gebeurt allemaal op de zeephelling, een echte topper voor een personeelsfeestje.
Men neme een flinke helling, veel water en twee touwen. En je hebt een recept voor de beste lachbui die je in jaren hebt beleefd. Want of je nu de technische dienst omlaag ziet glijden, de directie ziet ploeteren of de collega’s van de boekhouding onderuit ziet gaan. Het is altijd leuk, beregezellig en vooral uiterst amusant om te zien.
En als je dan eindelijk boven bent, glij je toch gewoon weer omlaag voor de volgende poging.

Kanovaren

Met het hele personeel de boot in!

Aktief Overijssel is gelegen aan het Overijssels kanaal, met De Regge op 500 meter afstand. Bij elke bocht waant u zich in een nieuwe wereld. Het is een prachtig natuurgebied waar de Regge zich met haar vele bochten doorheen kronkelt.
Kies een Canadese kano of kajak en beleef plezier op het water.
Een kano wordt bestuurd met een enkelbladige peddel of steekpeddel, een kajak met een dubbelbladige peddel. Een ander verschil is dat het dek van de kano open is terwijl het dek van de kajak, behalve de zitopening, helemaal gesloten is. De Canadese kano is zeer stabiel en uitermate geschikt voor beginners. De kajak is minder stabiel en echt iets voor de actieve kanovaarder. De kajak is snel en wendbaar in het water. Spatzeilen zijn gratis beschikbaar, evenals zwemvesten en waterdichte tonnetjes voor proviand en waardevolle goederen.

Zeeppaal gevecht

Ridders deden het te paard, de adel met degens… en wij duelleren op een zeeppaal.

We hebben een evenwichtsbalk, een waterbassin en twee stootkussens. De rest doen de teams. Het wordt een gezellige afrekening die eindigt in een nat pak. Gelukkig dat Aktief Overijssel omkleedruimtes en douches heeft, dus we kunnen beginnen.
Wie deelt de eerste stoten uit en wie bewaart goed zijn evenwicht?
Daar gaat dit spel allemaal om. Ideaal voor teambuilding, als je tenminste tegen je verlies kunt.

Stormbaan

Op de stormbaan komt het erop aan!

Waar kan je je niet alleen uitleven, maar ook de competitie aangaan? Met jezelf of met je collega’s? Waar komt het aan op snelheid, behendigheid en uithoudingsvermogen? Op de stormbaan.
De stormbaan van Aktief Overijssel bestaat uit 8 uitdagingen. Ideaal om de rangorde in de firma te testen en collega’s af te troeven.
Onze acht stormbaan onderdelen:


1. De Tijgerbaan. Kruip onder het camouflagenet. Duiken!!! Je mag het net niet raken!

2. Het Klimrek. Klim over het 3 meter hoge rek.

3. De Evenwichtsbalk. Bewaar je evenwicht op deze wiebelende balk. Val niet in de ondergelegen waterbak!

4. Hoger & Lager. De naam zegt het al, onder het lage- en over het hoge rek!

5. De Trekkerbanden. Al tijgerend onder de Trekkerbanden door!

6. Touw over het water. Een oversteek over een waterbassin? Zorg dat je droog over komt.

7. De kleine banden race. Eerst je linker en dan je rechtervoet in de banden en dan vol tempo! Pas op dat je je coördinatie niet verliest.

8. Het Slingertouw. Slinger behendig met het touw over de waterbak en land veilig aan de andere kant, of.......net niet!!

 

Beach Volleybal

Leuker dan gewoon volleybal, omdat het on the beach is.

Het wordt gespeeld op de stranden van Acapulco, Miami en Scheveningen én op het “strand” van Aktief Overijssel in Hancate bij Hellendoorn.
Ons strand bestaat uit een grote zandbak waar twee teams de strijd aanbinden. Wie wordt Beach Volleybal kampioen van de dag? In teams van 6 personen wordt er gespeeld op een veld van 8 bij 16 meter, zonder middenlijn en met een verzwaarde bal. Het is maar goed dat je bij ons ook een omkleedruimte en douche hebt, want het zand komt overal.
Rennen is moeilijk, maar duiken gaat des te beter. Geen enkele reden dus om alle ballen te willen halen.

Het grote A-spel

Teambuilding wordt fun!!

Leer op een speelse wijze (eindelijk) samenwerken, gebruik de creativiteit van de groep en wordt inventief. Dat zit allemaal in het grote A-spel.
Hoe gAAt het allemaal in zijn werk?
Een teamlid staat in een grote letter A, gemaakt van ijzer. De andere teamleden hebben touwen vast die aan de A zijn bevestigd. Met goed samenwerken zorgt het team dat een parcours goed, en vooral snel wordt afgelegd.

 

We verdelen de groep in teams. Elk team heeft een joker (nee niet wijzen) en die kan één keer worden ingezet. Dubbele punten!! De activiteiten zijn gevarieerd, dus iedereen kan naar vermogen meedoen. 100% productief dus! Benieuwd wie er gaan winnen? Dat duurt nog wel even, want met dit programma zijn jullie al snel 8 uur bezig. Een complete werkdag, maar dan veel leuker!

Starten om 11.30 uur. We serveren om 13.00 uur een uitgebreide lunch, drankjes tussendoor en sluiten rond 17.00 uur af met een gigantisch buffet of barbecue.

Uitbreiding of inkorting van het programma in overleg.

  • Haal- en brengservice tot 50 personen vanaf € 200,- per gezelschap.
  • Compleet uit en thuis, bij elke persoon die in de bus stapt 1% korting per persoon oplopend tot 100%.
  • Een onbeperkt drankenbuffet tijdens het eten is € 10,- p.p. extra.
  • De hele dag onbeperkt drankenbuffet is € 25,- p.p. extra.
vanaf 20 personen

Prijs: € 49.95 p.p.

van 70 personen, € 47.95 p.p.
van 100 personen, € 44.95 p.p.

Bel Aktief Overijssel 0572-330 926 voor informatie / reservering of vul het onderstaand formulier in.

Vraag meer informatie

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Graag informatie over:


Naam feest / arrangement
Aantal personen
Opmerkingen
Vraag: 3+3 =