Feestavonden

Feestavonden

Aktief Overijssel is de absolute specialist in het organiseren van feestjes. Iedereen heeft wel eens een reden om een goed feest te vieren. Maar het suces is natuurlijk afhankelijk van de locatie, de verzorging en de organisatie. Bij Aktief Overijssel staan service, gezelligheid en prijs/kwaliteit hoog in het vaandel. De sfeer van het bedrijf is gemoedelijk, zonder opsmuk. Wij weten niet alleen wat gastvrijheid is, wij zijn het. Je kunt er dus verzekerd van zijn dat iedere bezoeker het zoveel mogelijk naar zijn zin wordt gemaakt. En dat voor een betaalbare prijs. Voor ieder feest wordt een eigen sfeer georganiseerd. Tijdens het feest wordt iedereen ruim voorzien van drankjes. Veel hapjes komen uit onze eigen keuken. Voor enkele feesten hebben wij een aantal 'feest' arrangementen samengesteld.
Deze duren standaard vier uren, omdat dit in de praktijk het meest voorkomt. Maar dit is uiteraard aan te passen naar een langere of kortere periode.

Aktief Overijssel is door de gezellige sfeer uitermate geschikt voor bijeenkomsten zoals bruiloften, familiefeesten, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Graag stellen wij samen met onze gasten een arrangement samen waarin afspraken en wensen kunnen worden uitgewisseld. Denk aan bijvoorbeeld de aanvangstijd, het gebruik van materialen, of aankleding en opstelling van de feestzaal. Het is dus altijd de moeite waard om eerst even langs te komen voor een vrijblijvend gesprek. Ook kun je dan even rustig de zalen bekijken. Onder het genot van een drankje informeren wij u graag over de vele mogelijkheden die Aktief Overijssel te bieden heeft!

Feestavond Arrangement Hancate

- uw gasten worden ontvangen met een kopje koffie ot hee met daarbij een gesorteerd gebakje of uw gasten worden ontvangen met een feestelijke welkomstcocktail
- pinda's, nootjes en zoutjes op tafel
- diverse malen (tweemaal) rond met bittergarnituur
- rondgang met luxe hapjes (tweemaal)
- gedurende de avond heeft u onbeperkt drankjes welke u zelf kunt afhalen aan onze gezellige bar

Prijs per persoon: € 22,95

Diverse extra's (uitsluitend bij uw feestavond te boeken):

Extra's Meerprijs
- Haring op Schaal € 2,00 p.p.
- Hapje (warm of koud) € 0,70 p.p.
- Broodje kroket ter afsluiting € 2,00 p.p.
- Broodje beenham ter afsluiting € 3,00 p.p.
- Half uur langer feest € 3,50 p.p.
   

Feestavond Arrangement Overijssel

Dit feestje is populair bij veel feestgangers: de organisatie is door Aktief Overijssel helemaal verzorgd, inclusief de feestelijke aankleding van de zaal en de ontvangst van je gasten met een welkomstdrankje. Op de tafeltjes in de zaal staan de nodige versnaperingen en de gasten kunnen gebruik maken van het drankenbuffet. Tijdens het programma wordt het veelgeprezen buffet van Aktief Overijssel geserveerd. Compleet verzorgd en beslist geen 'Oh, kennen we al' buffet. De prijs van dit alles is all-inclusive, dus geen gereken, registratie en te dure avond. Hieronder nog eens een kort overzicht van ons feestarrangement Aktief Overijssel.

- De gasten worden ontvangen met een kopje koffie of thee met daarbij schaaltjes met soesje geserveerd of anders met een feestelijke welkomstcocktail
- Pinda's, nootjes en zoutjes op tafel
- Compleet verzorgd overheerlijk buffet de luxe
- Koffie of ijs na afloop van de avond
- Gedurende de avond heeft u onbeperkt drankjes

Een volledig verzorgde feestavond "Overijssel" is helemaal verzorgd in een luxe uitvoering voor € 35,00 p.p.

 

 

Prijs: € 22.95 p.p.

Bel Aktief Overijssel 0572-330 926 voor informatie / reservering of vul het onderstaand formulier in.

Vraag meer informatie

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Graag informatie over:


Naam feest / arrangement
Aantal personen
Opmerkingen
Vraag: 4-1 =