Image Alt

Fietstreinen

7.50 p.p. vanaf 4 tot 60 personen 1 uur (route van 5 kilometer)

Een topper van Aktief Overijssel, de fietstrein.

Het is een soort van ‘zwaan-kleef-aan’, maar dan met fietsen. Vanaf 2 tot 62 personen koppelen we de fietsen aan elkaar tot één grote fietstrein. Het zijn 2-persoons fietsen die niet kunnen omvallen en omdat ze gekoppeld zijn, kun je het trappen ook aan iemand anders overlaten. Zo heb je alle tijd om de schitterende omgeving te zien. De rivier de Regge, de mooie weilanden, de bossen en de heuvels.

De eerste stuurt en houdt de route vast, de rest volgt automatisch.

Echt iets voor grotere groepen waarbij niet iedereen even mobiel is. Zo kun je toch met z’n allen van de mooie omgeving genieten en is de hele groep lekker buiten. Voor kleine kinderen zijn er aparte kinderzitjes en er kan bagage worden meegenomen.

Nu ook: de Fietstreinpuzzeltocht

Dat is fietsen, genieten, kijken én foto-puzzelen. Iedereen krijgt een afdruk mee van foto’s die je tijdens de tocht kunt herkennen. Een oude eik, kerktoren of uithangbord. Wie de foto’s in de juiste volgorde nummert, en de goede antwoorden heeft op de vragen, wint.

    Meer weten? Bel 06 51 37 69 60 voor vragen, reserveringen en meer. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur. Op zondag zijn wij gesloten. Liever contact per mail? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.